Szurkolói akciók!

2017. február 17., péntek 16:19 | 3 hónapja 11 napja 19 órája 10 perce
Jelentősen csökken február 20-tól a szurkolói kártya kiváltásának díja és elképesztően kedvezményes jegyárak az első Groupama Aréna-beli Fradi-mérkőzésükre igyekvő drukkereinknek!
Szurkolói akciók!

A Ferencvárosi Torna Club február 20-tól a tavaszi szezonra érvényes új, „Aréna premier” jegyakciót hirdet! Azok a drukkereink, akik egyszer sem voltak még FTC-mérkőzésen a Groupama Arénában, az első találkozójukra rendkívül kedvezményes áron vásárolhatnak belépőt! Az akcióban részt vehetnek azok, akik már kiváltották új Fradi szurkolói kártyájukat, de még nem jártak az Arénában, és részt vehetnek azok is, akik ezután váltják ki az új stadionba érvényes szurkolói kártyájukat! A kártyakiváltásról ITT olvashatnak részletesebben.

Az új jegyakcióban – az ellenféltől függetlenül – a B1-B3 szektorokba mindössze 499 forintért, a C1-C6 és D1-D2 szektorokba 999 forintért vásárolhatnak – személyesen vagy online egyaránt – jegyet a szurkolók első Groupama Aréna-beli Fradi-meccsükre. A kedvezményes belépők limitált számban érhetőek el!

Az „Aréna premier” akció mellett mostantól csökken a regisztráció díja is. A Ferencvárosi Torna Club jelentősen mérsékli a szurkolói kártya kiváltásának díját. A mérkőzésnapi 3.000 forintos díj a felére, 1.500 forintra csökken, míg a nem mérkőzésnapi 1.500 forintos díj 1.000 forint mostantól!

Felhívjuk ugyanakkor szurkolóink figyelmét, hogy az olcsóbb ár mellett a hosszú várakozás elkerülése érdekében is érdemes már a mérkőzésnap előtt kiváltani a szurkolói kártyát. Akik ezt mégsem tudják megtenni, azoknak javasoljuk, hogy a mérkőzés napján több órával a kezdő sípszó előtt érjenek az Arénához.

A Groupama Arénába érvényes jegy- és bérletárak ITT találhatók, a Jegypénztár és Regisztrációs Központ nyitva tartásáról ITT olvashat.