A lilák jönnek

2017. szeptember 20., szerda 17:35 | 9 hónapja 26 napja 43 perce
A Bajnokok Ligája-rajt előtti utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára csütörtökön a Ferencváros női kézilabdacsapata.
A lilák jönnek

Az előző idényben kétszer is gond nélkül győztük le az egykoron szebb napokat látott Békéscsabát, s a papírforma szerint a csütörtökön 18 órakor kezdődő bajnokin sem lehet kérdés a győzelem. A viharsarkiak két sima vereséggel kezdték az idényt, előbb az Érd verte őket 35-24-re, majd a Dunaújváros 34-22-re. A rossz rajtot követően a csabai tréner, az egykori szövetségi kapitány, Skaliczki László felajánlotta a lemondását, ám azt a klub vezetése nem fogadta el, megerősítette posztján a szakembert, és kilátásba helyezte a keret megerősítését.

Az ellenünk vívandó mérkőzés előtt azonban erre már nem volt idő, tehát a lilák az eddig is használt keretükkel érkeznek a Népligetbe. Lesz viszont így is ismerős arc az ellenfélben, hiszen a Ferencvárosban korábban hét évet eltöltő Szarka Adrienn távozása óta most először játszik majd korábbi klubja ellen.

Ami a mieinket illeti: a Budaörsön aratott magabiztos győzelem után vasárnap szünnapot kapott a csapat, hétfőn viszont már a szokott mederben folyt tovább a felkészülés. A heti edzésmunka alapján elképzelhető, hogy lesz meglepetés visszatérő játékos a csütörtöki keretben - s mint túl sok kimaradónk az elmúlt időszakban nem volt, könnyedén kitalálható, hogy Szucsánszki Zitáról van szó. Zizi felépülése jól halad, várhatóan ő is kap néhány percet, vagyis már csak ezért is megéri kilátogatni az Elek Gyula Arénába.

A meccs további különlegessége, hogy bajnokin ezt követően jó darabig nem láthatjuk majd a lányokat, hiszen előbb válogatott Európa-bajnoki selejtezők következnek, majd az első kettő Bajnokok Ligája-csoportmeccs, mielőtt október 16-án az MTK-t fogadnánk a Népligetben.

A jegypénztár csütörtökön 16:30 órakor nyit, 14 óráig pedig online vásárolhatnak belépőt a szurkolóink.
Felhívjuk rá a figyelmet, hogy a bérletes szurkolóink már csütörtökön vásárolhatnak jegyet a Bajnokok Ligája első csoportkörének hazai összecsapásaira. További részleteket erről ITT olvashat.

Schatzl Nadine gondolatait a Békéscsaba elleni meccsről, illetve Szarka Adriennről az alábbi videóból ismerhetik meg:


K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
3. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - EUBility Group-Békéscsaba
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2017. szeptember 21. 18 óra
Játékvezető: Hantos Dorina és Rózsahegyi Brigitta
Jegyár: 1000-1500 forint
Az online jegyértékesítő felületet itt érhetik el:
ITT
Élőben a Fradi Média Youtube-csatornáján!