A Suzuki is mellettünk

2017. július 20., csütörtök 17:50 | 11 hónapja 26 napja 51 perce
Gyönyörű autókat használhat a következő idényben női kézilabdacsapatunk öt játékosa.
A Suzuki is mellettünk
Suzukikat kapott a kézilabda szakosztály!

Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is egyre csak fejlődik a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztálya, s ennek következő lépcsőfokát a Magyar Suzuki Zrt.-vel kötött megállapodás jelenti.

„Nagy megtiszteltetésként éljük meg, hogy a Ferencváros világhírű női kézilabdacsapatának támogatói közé kerülhettünk – jelentette ki a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója, Krisztián Róbert. – A magyar sport támogatása korábban is napirenden volt már a cégünknél, s most olyan egyesületet szerettünk volna szponzorálni, amely komoly utánpótlás bázissal rendelkezik, s amelynek sportolóira a gyermekek példaképként tekinthetnek. A Fradinál ez maximálisan így van, ezért örömünkre szolgál, hogy ezentúl sportolói Suzukikat használnak a mindennapokban.”

A két fél között az egyeztetések jó ideje zajlottak már, ám mindvégig érezhető volt, hogy a megállapodás mindkét fél érdeke.
„Nagyon jó hangulatú tárgyalásokon vagyunk túl - fogalmazott ekképp az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László. - A Magyar Suzuki Zrt. vezetői nagyon pozitívan értékelték női kézilabdacsapatunk elmúlt időszakban elért kiváló eredményeit, és hogy évek óta a világelitbe tartozunk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen nagy cég áll szakosztályunk mögé, és hogy érdemesnek találták minket arra, hogy támogassák szakosztályunkat. Bízom benne, hogy ez a megállapodás egy hosszú távú, és mindkét fél számára előnyös együttműködés első lépcsője."

Női kézilabdacsapatunk tagjai közül Danick Snelder, Laura van der Heijden, Marija Jovanovics, Nerea Pena és Szikora Melinda kapott nullkilométeres Suzuki Vitarát. Az autókat kézilabdázóink a budaörsi Suzuki Világ autókereskedésben vehették át jó hangulatú eseményen, s aztán rögtön ki is próbálhatták őket.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó autókat kapunk, de minden igényt kielégít ez a kocsi – mondta boldogan az első kilométerek megtétele után Nerea Pena. – Természetesen az is fontos, hogy szép autó, de rendkívül kényelmes, elegáns, könnyen használható és minden extrával felszerelt, szóval nagyon boldog vagyok, megkönnyíti majd az életemet.”

Galériánkat a kis képre kattintva érhetik el!