A szív lesz a kulcs

2018. május 1., kedd 18:44 | 7 hónapja 12 napja 16 órája 12 perce
Szerdán minden bizonnyal eldől a bajnoki cím sorsa – az eddig száz százalékos női kézilabdacsapatunk Győrben lép pályára.
A szív lesz a kulcs

Az előző nyár derekán kevesen mertek volna arra fogadni, hogy a Ferencváros női kézilabdacsapata vesztett bajnoki pont nélkül fordul majd rá 2018 májusára, de most valóban itt tartunk. Lányaink huszonegy bajnokit nyertek a K&H női kézilabda liga tavaly szeptemberi rajtja óta, ezzel pedig kiharcolták maguknak a bajnoki „döntő” lehetőségét – szerdán este az aranyérem a tét: Fradi-győzelem, döntetlen vagy egy gólos vereség esetén már csak a papírformát kellene érvényesíteni a hátralévő négy fordulóban (kettő gólos győri sikernél az összesített gólkülönbség számítana).

„A szív lesz a kulcs… – mondta hétfőn délután Nerea Pena, amikor az esélyekről kérdezték. – Mindkét csapat tökéletesen ismeri a másikat, meglepetést aligha tud okozni bármelyik fél. Nekünk ez az utolsó esélyünk, hogy idén nyerjünk valamit, és ez óriási motivációt ad.”

Kérdés azonban, hogy erővel miként bírjuk majd az ETO által várhatóan gyilkosra ütemezett iramot, hiszen az előző három mérkőzésünket nyolc nap alatt tudtuk le, közülük az utolsót vasárnap este.

„Az utóbbi négy meccsünkön nem kaptunk ki a Győr ellen, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy mostantól mindig sikeresek leszünk velük szemben, ilyenkor a napi forma dönt – magyarázta Szucsánszki Zita. – Az sok erőt ad, hogy az elmúlt hetekben az idegenbeli győzelmeink után még a hazai szurkolók is gratuláltak, és mondták, hogy akkor most már legyünk bajnokok. Szurkolnak nekünk és nem feltétlenül csak fradisták – ezt nagyon szeretnénk meghálálni azzal, hogy valami csodát hajtunk végre, hogy bajnokok lehessünk.”

Fradista egyébként több mint ötszáz lesz a csarnokban, miután már a múlt héten elfogyott az összes belépő.

Nekik fontos információ, hogy a vendégszektorokat (P, O és D szektorok) csak egy irányból, az Aréna oldalában lévő, vendég bejáraton lehet megközelíteni. A szervezett busszal érkezők az autópályáról letérve az M19-es gyorsforgalmi úton rendőri felvezetéssel jutnak be a buszparkolóba! Kérjük, hogy akik külön utaznak, időben érkezzenek a helyszínre, hogy ezzel elkerüljék a torlódást a beléptetésnél.FTC-Rail Cargo Hungaria (@ftc_kezilabda) által megosztott bejegyzés,K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
20. forduló

Győri Audi ETO - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Győr, Audi Aréna
Időpont: 2018. május 2. 18 óra
Játékvezetők: Horváth Péter és Marton Balázs
Jegyár: MINDEN JEGY ELKELT!