Adtunk, és főleg kaptunk

2017. december 15., péntek 17:27 | 1 éve 3 napja 14 órája 34 perce
Ajándékokkal felpakolva indult női kézilabdacsapatunk a Down Alapítvány Sarokház Lakóotthonába, de nemcsak adott, hanem kapott is kedvességet!
Adtunk, és főleg kaptunk

Karácsony közeledtével a Ferencváros számos szakosztálya, csapata látogat meg rászorulókat, illetve hátránnyal élőket, hogy ezzel is szebbé tegye számukra az ünnepet. Női kézilabdázóink pénteken délután a Down Alapítvány Sarokház Lakóotthonába ment, hogy az ott lakó down-szindrómás emberekkel találkozzon, és apró ajándékokkal kedveskedjen nekik. A régi lakók ismerősként köszöntötték a kedvenceket, hiszen egy éve is itt jártak sportolóink, ráadásul az is megesett már, hogy az Elek Gyula Arénában szurkoltak nekik bajnoki mérkőzésen.

A megérkezést övező kézfogásokat és öleléseket gyorsan énekszó követte: megható pillanatok voltak, amint az ott lakók énekeltek, táncoltak, aztán ajándékokat adtak át játékosainknak. A köszönet sem maradt el, Fradis pólók, füzetek, tollak, hűtőmágnesek, sapkák kerültek elő a dobozokból, majd a program kötetlen beszélgetéssel, süteménnyel és üdítővel zárult.

Fényképgalériánkat alább, a kézilabda szakosztály hivatalos Facebook oldalán (a Fradi-címerre kattintva azonnal betölt az oldal) nézhetik meg, a megható felvételeket pedig a december 19-i Fradi TV-ben láthatják.