Bajnokival megyünk tovább

2018. március 12., hétfő 17:22 | 10 hónapja 3 napja 16 órája 7 perce
Kedden máris bajnoki mérkőzésen lép pályára a Ferencváros női kézilabdacsapata, a Vasas ellen azonban így is kötelező nyerni.
Bajnokival megyünk tovább

39-22-re vertük még 2017 szeptemberében, a második fordulóban a Vasast, s bár talán nem túlzás kijelenteni, hogy van is ekkora különbség a két csapat között, megkockáztatjuk, hogy kedden, a következő Vasas-Fradin nem lesz ilyen egyoldalú az eredmény.

Főképp magunk miatt, merthogy női kézilabdacsapatunk vasárnap este még Németországban játszott Bajnokok Ligája-meccset, majd hétfőn hajnalban utazott haza, vagyis friss és energikus semmiképp sem lesz, de a Vasasnak is akadt néhány figyelemre méltó teljesítménye az elmúlt időszakban. Elsősorban a február elején és közepén megvívott Siófok, illetve Győr elleni összecsapásra gondolunk – előbbitől csupán egy góllal, 34-33-ra kapott ki, utóbbit pedig 26 gólon tartotta, 18-26 lett a vége.

Ezzel együtt is csak utolsó előtti a Kovács Péter által irányított együttes, pontot is még csak a Kecskemét (25-25) és a Békéscsaba (28-24) ellen tudott szerezni. Az ideális a mi szempontunkból az volna, ha már a mérkőzés első periódusában magabiztos előnyt harcolnánk ki, mert a csapat akkor fél szemmel már a szombati, Siófok elleni bajnokira is tekintettel lehetne. Szurkolóinkat tájékoztatjuk, hogy a Vasas – Fradira kizárólag a helyszínen lehet belépőt váltani a vendégszektorba, a pénztár 17 órakor nyit, a Siófokkal vívandó hétvégi bajnokira viszont már elérhetőek a jegyek a szokásos online felületen.

Márton Gréta véleményét az alábbi videóból tudhatják meg.K&H női kézilabda liga
17. forduló
Vasas - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Elektromos Sportcsarnok
Időpont: 2018. március 13. 18 óra
Játékvezetők: Fekete Dávid és Tóth Tamás