Élményt nyújt

2017. június 21., szerda 15:26 | 11 hónapja 20 órája 25 perce
Az együttműködés óta több kolléga követi az FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzéseit, s a csapat a hétköznapokban is témát szolgáltat, mondja Bakos Miklós, a HC Építő Kft. ügyvezetője.
Élményt nyújt

Több mint tíz éve vállalkozik az építőipari szektorban a HC Építő Kft., amely tevékenységének sikereinek köszönhetően a sport, a kézilabda, s egészen pontosan a Ferencváros támogatásában is szerepet vállal.

„Az elmúlt évben kerültünk kapcsolatba a kézilabdával, hiszen az ország számos területén végeztünk kisebb tornaterem felújításokat – mondta Bakos Miklós, a Ferencváros U8-as fiú kézilabdacsapatának névadó szponzoraként a szakosztályt támogató HC Építő Kft. ügyvezetője.– Hogy épp a Ferencvárost támogassuk, elég kézenfekvő volt, ugyanis a cégünk központi irodája Budapest kilencedik kerületben található, szinte naponta járunk el a Népliget előtt, nap mint nap látjuk a Groupama Arénát is, vélhetően ez adhatta az utolsó lökést elhatározásunkhoz.”
Noha a teljes körű generál kivitelezéssel, valamint magasépítési munkákkal foglalkozó cég vezetőinek korábban nem volt kötődése az FTC-vel, mostanra az együttműködésnek köszönhetően változott a helyzet.

„A Ferencváros nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is nagy nevű sport klub, így olykor-olykor természetesen mi is részesei voltunk már a támogatást megelőzően is az eseményeinek – folytatta az ügyvezető. – Örömmel tapasztaljuk, hogy a kooperáció óta több kollégánk követi az FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzéseit, s mivel az összecsapások bőven tartogatnak izgalmas pillanatokat, azok a hétköznapi monoton munkavégzés közben is rendre témát adnak.”

A vezető véleménye szerint ráadásul a munkájukkal a jövőt is építik.
„A sport hozzájárul az egészséges életmódhoz, a csapatsport pedig kifejezetten erősíti a pozitív emberi kapcsolatokat, s ez később a magánéletben és a munkában is rendkívül fontos. Az utánpótlás sport támogatása mellett a magas szintű versenysport is különleges szektor manapság, rengeteg embernek nyújt szórakozást, ezért fontos a támogatása."