Folytatjuk a Bajnokok Ligáját!

2018. január 25., csütörtök 19:12 | 1 éve 23 napja 11 órája 53 perce
Vasárnap délután biztosan telt ház előtt lép pályára a Fradi és a Buducsnoszt, csütörtök este már csak néhány tucat álló jegy maradt szabadon.
Folytatjuk a Bajnokok Ligáját!

Vasárnap kezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája-tavasz, amelyet a Ferencváros a középdöntőbeli 2. csoport harmadik helyéről vár, és amely a reményeink szerint legalább áprilisig, az álmaink alapján pedig májusig tart majd. Ami egyelőre biztos, hogy a következő másfél hónap alatt együttesünk hat mérkőzést tud le, illetve, hogy a hat közül ránézésre egyetlen egy sincs, amely – erre vagy arra – előre lefutott volna. Aligha kétséges kijelenteni, hogy a Buducsnoszt Podgorica, a Metz és a Bietigheim ellen is van keresnivalónk, de mindhárom gárda erősebb, mint bármelyik, amellyel november vége óta találkoztunk. A vágyaink szerint egy helyet mindenképp előrébb kellene kúsznunk a tabellán, és ehhez elengedhetetlennek tűnik, hogy a hazai összecsapásainkat megnyerjük – még akkor is, ha épp az elmúlt három évben egyaránt a Final Fourig jutó, azt 2015-ben meg is nyerő Buducsnoszt ellen játszunk.

Merthogy vasárnap valóban a Buducsnoszt érkezik Dabasra.

Apropó, Dabas, a mieink csütörtökön délután már az Obo Arénában edzettek, hogy szokják az egyébként ismerős légkört.
„Hiába ismerjük, és hiába hazai pálya, azért jobb ez így, hogy edzésen ér minket először a változás – mondta csapatkapitányunk, Szucsánszki Zita. – Nem minden nap találkozunk a Podgoricával, szóval azért az edzéseken most már nagyon komolyan gyakoroljuk a hétvégi taktikát. Hiba ment el Neagu és Bulatovics, így is elég komoly átlövő sorral rendelkezik a Buducsnoszt, fel kell rájuk készülni alaposan. Itthon azért könnyebb dolgunk lehet ellenük, mint majd a visszavágón, mert a felvételek alapján azt láttuk, hogy a hihetetlenül kemény védekezésük odahaza még bátrabb. Mi mindenesetre mindent megteszünk, hogy jól nyissuk a középdöntőt, és ahogy hallom, a szurkolóink is készülnek rendesen…”

Annyi szent, hogy telt ház lesz vasárnap délután, elvégre csütörtök estére összesen kilencven álló jegy maradt szabadon, ezek továbbra is online vásárolhatók meg.

BAJNOKOK LIGÁJA
Középdöntő, 1. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Buducsnoszt Podgorica
Helyszín:
Dabas, Obo Aréna
Időpont: 2018. január 28. 15 óra
Játékvezető: Radojko Brkic és Andrei Jusufhodzic (osztrákok)
Jegyár: 2000-5500 Ft. (Online ITT)
TV: Sport 1