Háfra Noémi 2021-ig szerződést hosszabbított!

2018. november 6., kedd 17:53 | 3 hónapja 13 napja 18 órája 32 perce
A magyar kézilabda, s egyben a Ferencváros egyik legértékesebb játékosa hosszabbított szerződést klubunkkal.
Háfra Noémi 2021-ig szerződést hosszabbított!

Miközben női kézilabdacsapatunk kiválóan szerepel a pályán, a szakosztály vezetése a háttérben már a jövő évi keret kialakításán is dolgozik. Ennek a munkának az első kézzel fogható pontja, hogy amint azt a keddi Fradi TV-ben bejelentettük, a Ferencváros, illetve ezzel együtt a magyar kézilabda egyik legnagyobb értéke, Háfra Noémi 2021. június 30-ig meghosszabbította klubunkkal a szerződését.

„Sokszor, sok helyen megfogalmaztuk már, hogy a Ferencvárost úgy szeretnénk sikeresen vezetni, hogy közben a magyar kézilabda érdekeit tartjuk szemünk előtt – kezdte a szakosztály ügyvezető igazgatója, Bognár László. – Háfra Noémi az egyik legnagyobb tehetségként tért vissza hozzánk 2017 nyarán, mostanra pedig a csapatunk, valamint a magyar válogatott húzóemberévé vált. Nem is volt kérdés, hogy szeretnénk, hogy továbbra is bennünket erősítsen, hiszen saját gyerekünkként szeretjük őt. Nem is éreztük rajta, hogy máshol képzelné el a jövőjét, nagyszerű érzés, hogy azt legendás Fradi-közeget, amit évek óta alakítgatunk itt, az most újabb megerősítést kapott. Örülök neki, hogy már most sikerült mindenben megállapodni, hiszen így Noni kizárólag a kézilabdára koncentrálhat.”

Háfra Noémi októberben töltötte be huszadik életévét, vagyis még mindig szemtelenül fiatal és a pályája elején jár, miközben a 2018/2019-es szezonban már így is a legeredményesebb gólszerzőnk.

„Nem is gondolkoztam abban, hogy máshová mennék, ahogy leültünk, rögtön jeleztem, hogy szeretnék maradni. Szeretek itt edzeni, szeretem a lányokat, a közeget, szóval nem volt bennem kétely. Beszélgettem azért róla a csapattársakkal, főleg Misikével (Kovacsics Anikóval – a szerk.), hogy mit tanácsol, illetve anyukámmal – magyarázta Háfra Noémi.

Az elsőként a Fradi TV-ben bemutatott videót, amelyben Noni bővebben is beszél a szerződés-hosszabbításról, továbbá Kovacsics Anikó, Faluvégi Dorottya és Elek Gábor is véleményt fogalmaz meg, itt láthatják: