Háfra varázslata

2018. augusztus 3., péntek 12:08 | 4 hónapja 15 napja 19 órája 53 perce
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség junior világbajnok kézisünk, Háfra Noémi három parádés vb-góljára emlékezett vissza – VIDEÓ!
Háfra varázslata

A nemrég világbajnoki címet nyert női junior kézilabda-válogatott meghatározó játékosa, Háfra Noémi 43 góllal zárta a debreceni tornát. A vb All Star-csapatába is bekerülő ferencvárosi játékos fantasztikus teljesítményére a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) egy gólválogatással emlékezett vissza.

Az összeállításban látható első gólt Noémi Portugáliának (33-20) lőtte a csoportkörben. A második találatot az elődöntőben Dél-Korea ellen (30-25) szerezte, míg a harmadik gólt a negyeddöntőben a románoknak (31-26) vágta be.

Noémi mellett még két fradista, Márton Gréta és Faluvégi Dorottya volt tagja a történelmi sikert elérő magyar válogatottnak. Játékosaink győzelem után első reakcióját IDE kattintva elevenítheti fel.

A lányok nemrég óriási elismerésben részesültek, ugyanis Magyarország köztársasági elnöke, Áder János ünnepélyes vacsorát adott a világbajnokok tiszteletére a Sándor-palotában. Az erről készült riportunkat ITT nézheti meg.