Hazai rangadók jönnek

2017. október 25., szerda 18:31 | 1 éve 18 napja 11 órája 39 perce
A Bajnokok Ligája meccs után szombaton a Siófok, kedden pedig a Győr ellen lép pályára női kézilabdacsapatunk – jegyinformációk.
Hazai rangadók jönnek

Női kézilabdacsapatunk vasárnap nagy meccsen verte idegenben a Thüringert, hétfőn este ért Magyarországra, kedden pedig már elkezdte a felkészülést a szombati, siófoki rangadóra. Mindezt úgy, hogy tudat alatt (legalább a szurkolóknak) már biztosan ott van a fejekben a keddi, Győri ETO elleni csúcs derbi is.

Ami a heti munkát illeti – Elek Gábor vezetőedző kedden a konditerembe vezényelte a lányokat, szerdán pedig már a közvetlen, ellenfélre szabott felkészülés jegyében tartotta az edzést.

„Volt azért rajtunk nyomás a nordhauseni meccs előtt, pontosan tudtuk, mi a tét, ezért most nagyon jó érzés, hogy győztünk – mondta Mészáros Rea, aki Szekeres Klára kiválása miatt jó negyven percet töltött a pályán, és parádés védőmunkájával alapozta meg a Thüringer felett aratott 29-25-ös győzelmünket. – A hétfői utazásból maradt egy kis fáradtság bennünk, de kedden és szerdán már elég kemény edzésen vettünk részt, illetve utóbbin a taktika is előkerült. Fontos bajnokik várnak ránk, s mivel a Győr-meccs előtt csak egyetlen edzésre futja majd az időnkből, bízom benne, hogy lesznek olyan elemek, amelyeket mindkét összecsapáson alkalmazni tudunk.”

JEGYINFORMÁCIÓK

A Siófok – Fradi bajnokira kizárólag a helyszínen vásárolható belépő, és a tornacsarnok adottságai miatt ott is csak korlátozott számban. A jövő keddi, Győri Audi ETO elleni mérkőzésre viszont már sehogy sem, hiszen minden jegy gazdára talált.

További információ szurkolóink számára, hogy a november 4-én esedékes Thüringer elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre továbbra is kaphatóak jegyek, illetve az is eldőlt, hogy sajnos nem lehetséges időpont módosítás.

Női kézilabdacsapatunk 15 órakor Dabason, míg férfi labdarúgóink 15:30 órakor a Groupama Arénában lépnek pályára, ráadásul 17:45-től férfi vízilabdázóink az Európai Szuperkupáért ugranak medencébe.

A televíziós közvetítések miatt a futball nem mozdítható, s bár a kézilabda szakosztály az Európai Kézilabda-szövetséggel és a Sport TV-vel felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy korábban kezdődhessen a mérkőzés, német ellenfelünk sajnos minden törekvése ellenére sem tudta vállalni a korábbi utazást.
Az időpont ütközés ellenére bízunk benne, hogy mindhárom csapatunk telt ház előtt harcolhat a győzelemért, elvégre ez szolgálná legjobban a Ferencváros dicsőségét.

K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
6. forduló

Siófok - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Siófok, Beszédes József Általános Iskola
Időpont: 2017. október 28. 13:30 óra
Játékvezető: Altmár Kristóf és Horváth Márton
Jegyértékesítés csak a helyszínen

K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
7. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2017. október 31. 18 óra
Játékvezető: Horváth Péter és Marton Balázs
Jegyértékesítés: ELFOGYOTT

BAJNOKOK LIGÁJA
Csoportkör, 4. forduló


FTC-Rail Cargo Hungaria - Thüringer HC
Helyszín: Dabas, OBO Aréna
Időpont:
2017. november 4. 15 óra
Jegyár: 2000-5000
Jegyértékesítés: személyesen a meccs napján 13 órától, illetve online folyamatosan ITT!