Indul a második kör

2017. február 17., péntek 16:07 | 1 éve 3 hónapja 5 napja 13 órája 23 perce
Nincs már jegy a hazai BL-középdöntő mérkőzésekre, de szombaton, a Budaörs-meccs előtt már a Győr elleni összecsapásra is válthatnak belépőt.
Indul a második kör

Szombaton a Budaörs elleni mérkőzéssel a 2016/2017-es bajnoki szezon második körét is megkezdi a Ferencváros női kézilabdacsapata. Emlékezhetünk, a budaörsiek elleni szezonnyitó a vártnál szorosabban alakult, főleg annak első félidejében ijesztett ránk a Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara által repített Budaörs, amely a szünetben egy góllal még vezetett is, a második játékrészre aztán fordulatszámot váltott a csapatunk, így végül 33-25-re győztünk.

„Figyelemreméltó eredményeket produkál az elmúlt időszakban a Budaörs, a Kisvárda, a Siófok és a Mosonmagyaróvár legyőzése is nagy tett Mihály Attila vezetőedző csapatától – mondta Elek Gábor. – Kiváló munka folyik az egyesületnél, szépen fejlődik, de azért feltétlenül győznünk kell ellenük. Még úgy is, hogy várhatóan a szombati teljesítményünk elmarad majd a Buducsnoszt ellen látottól, legalábbis ez a tapasztalat: a felfokozott hangulatú mérkőzések után nehéz ugyanolyan szinten maradni. Örömteli viszont, hogy ezen a héten nyugodtan készülhettünk, nem úgy, mint az előzőn, amikor sérülések és betegségek hátráltatták a munkát.”

A Budaörs elleni bajnokira az állójegyek 1000, az ülők pedig 1500 forintba kerülnek.

További fontos információ a szurkolóinknak, hogy február 18-án, szombaton 15 és 18 óra között az Elek Gyula Arénában megvásárolhatják a Győri Audi ETO elleni bajnokira (2017. március 1., 17:15 óra) szóló jegyeket – az ülőhelyekre 3000, az állókra pedig 2000 forintért.

Jelezzük egyúttal azt is, hogy a következő két hazai Bajnokok Ligája-összecsapásra, a Metz, valamint a Buducsnoszt Podgorica ellenire valamennyi belépő elfogyott, így ezekre nem lesz további jegyértékesítés.

K&H női kézilabda liga (NB I), 14. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria – Budaörs Handball
Időpont:
2017. február 18.
Helyszín: Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás
Jegyár: 1000-1500 (személyesen 15:30 órától az Elek Gyula Arénában, online pedig 14 óráig ITT.)