Jó hangulatban

2017. április 6., csütörtök 23:01 | 1 éve 2 hónapja 14 napja 11 órája 1 perce
Érezhető a Bajnokok Ligája-negyeddöntő miatti felhajtás a román fővárosban – megérkezett és edzett is Bukarestben a Fradi – VIDEÓ!
Jó hangulatban

Ez már más szint, egyre emelkedik a tét, fokozódik a felhajtás…

Az FTC-Rail Cargo Hungaria már a román fővárosban, Bukarestben ebédelt, edzett, vacsorázott, s pénteken a szezon egyik legfontosabb hatvan perce következik számára. Az pedig mellékes körülmény, hogy a társaságot egészen különleges atmoszféra veszi körül.

A játékosok és stábtagok csütörtökön reggel nyolc órakor találkoztak az Elek Gyula Arénánál, s nem sokkal később már a Liszt Ferenc nemzetközi reptér felé tartottak, mielőtt elfoglalták volna helyeiket a repülőgépen. Ott volt, ott lehetett a különgépen Szekeres Klára is – s ez csak azért hír értékű információ, mert Szarka Adrienn táskája egy időre (vétlenül) fogságba ejtette Szeki útlevelét…

A mintegy másfél órás repülőút, a landolás és a csomagfelvétel után aztán jött az első helyi „meglepetés” televíziós stáb, amely csapatunk megérkezését igyekezett a lehető legjobban megörökíteni. Ha azt hittük volna, hogy ez valamiféle kivételes alkalom, akkor később, a tréning kezdetén a játékosainkat „letámadó” újabb televíziósokat látva meggyőződhettünk róla, hogy nem, itt bizony hatalmas a készülődés. A helyi DIGI Sport stábjának a bemelegítés két perce után távoznia kellett az egyébként kimondottan hangulatosnak tűnő Polyvalenta csarnokból, de Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (tavaly még a CSM-et vezette Bajnokok Ligája-győzelemre) megtekinthette a tréninget, sőt, pénteken a meccs felvezetésében azt is megtudhatják a Fradi.hu-n, hogy mit vár az ütközettől.

Szóval a hatalmas felhajtás már most érzékelhető, s ha elképzeljük, hogy pénteken a munkaidő lejárta után még a szurkolók – román és magyar oldalról egyaránt – is hozzá teszik majd a részüket, alighanem lesz még miről beszámolnunk a nap során.Női kézilabda, Bajnokok Ligája
Negyeddöntő, első mérkőzés
CSM Bukarest – FTC-Rail Cargo Hungaria
Bukarest, Sala Polivalenta, április 7. péntek 19.00 (helyi idő szerint 20.00)
Élő szöveges közvetítés a fradi.hu-n!
TV: Sport1