Két piros lap elmaradt

2017. szeptember 9., szombat 17:55 | 9 hónapja 13 napja 10 órája 40 perce
Hiába nyertünk tizennégy góllal, Elek Gábor még így is sok technikai hibát látott a mieinknél - a sajtótájékoztatóról jelentjük!
Két piros lap elmaradt

Ahogy azt riportunkból már tudhatják, kiütéssel, 32-18-ra győzött az FTC-Rail Cargo Hungaria az Alba Fehérvár KC ellen, alább pedig az edzői értékeléseket olvashatják.

Elek Gábor: – Tipikus első fordulós mérkőzés volt, ahol rengeteg technikai hibával játszott mindkét csapat. Az első félidőben hullámzó játék volt, a másodikban viszont könnyebb dolgunk lett. A kiállításokkal kapcsolatban annyit, hogy szerintem kettő piros lap benne maradt a mérkőzésben, mert a fejre és a lövő kézre történő ütés a világon mindenhol pirosat ér. Nagy lett a különbség, de nem gondolom, hogy a két csapat között ennyi lenne a realitás. Mi emelkedtünk a második játékrészben, a Fehérvár pedig a kiállítások hatására süllyedt.

Háfra Noémi: – Úgy gondolom, hogy erős a mezőny a bajnokságban, és a Fehérvár is jó csapat, ezért nem hittem, hogy ennyi játéklehetőséghez jutok majd. Csapatként küzdöttünk, ennek köszönhető a nagy arányú győzelmünk. A saját teljesítményem lehetett volna jobb is, de kezdésnek nem volt rossz, a jövőben a gyorsaságon kell javítani a legtöbbet.

Deli Rita: – Gratulálok a Ferencvárosnak. Az első félidő értékelhető volt részünkről, bár ott is elég sok hibával játszottunk. A második játékrészben tovább romlott az átlövőink teljesítménye, ilyen gyenge százalékú átlövő teljesítménnyel nem lehet nyerni. Az is hozzátartozik, hogy ha a kiállítások aránya tükrözte volna a keménységünket, jó lett volna. Szétestünk védekezésben, ez az oka a sok kiállításnak, nem érzem, hogy ennyire durvák lettünk volna. A jövő hétre levontuk a következtetéseket.

Temes Bernadett: – Nagyon jó csapat a Ferencváros, úgyhogy görcs nélkül kellett volna játszanunk, pontosan ezt is kérte tőlünk a vezetőedzőnk, de nem sikerült ezt megvalósítani, mint ahogy még sok mindent, amire készültünk támadásban és védekezésben. Furcsa kettősség, mert nagyon puhák voltunk védekezésben, mégis rengeteg kiállítást kaptunk – nem ilyen szabálytalanságokért kellett volna… Szeretném minél gyorsabban elfelejteni ezt a mérkőzést, és a bajnokság további szakaszára koncentrálni.