Közel az újabb teltház

2018. január 4., csütörtök 9:49 | 11 hónapja 14 napja 23 órája 22 perce
A Debrecen elleni bajnokira is óriási az érdeklődés, miközben kézilabdázóink nemcsak erre a meccsre, hanem a közelgő „nagyüzemre” is gőzerővel készülnek.
Közel az újabb teltház

Múlt szombaton, a Dunaújváros legyőzését követően azt írtuk tudósításunkban a csordultig telt lelátókkal kapcsolatban, hogy a következő mérkőzéseken eldől majd, hogy „csak” az ünnepi, jobbára munka mentes időszak „küldte-e” ki a szurkolókat az Elek Gyula Arénába, vagy valóban megragadta a fradistákat női kézilabdacsapatunk szereplése. Nos, néhány nappal később már szinte biztosak lehetünk benne, hogy jelentős részt tesz hozzá a megoldáshoz lányaink teljesítménye – merthogy már a hét közepén reálisnak tűnik az újabb teltház.

Ami biztos, hogy veretlen, ezzel együtt bajnoki éllovas csapatunk szombaton 18:30 órától a tabellán négy győzelmével és öt vereségével a kilencedik helyen álló Debrecent fogadja, illetve, hogy csütörtökön reggelre csupán kilenc ülő-, valamint háromszáz állóhely nem talált (még) gazdára az összecsapásra.

Mindeközben együttesünk gőzerővel készül a következő erőpróbára, sőt, kicsit előre tekintve az előttünk álló hetekre, hónapokra is edz. Ahogyan azt Elek Gábor vezetőedző elárulta, lényegében december utolsó, illetve január első két hete az, amely lehetőséget biztosít az erőgyűjtésre, elvégre ebben a periódusban „csupán” heti egy bajnoki meccset kell abszolválni, míg ezt követően beindul a nagyüzem. Épp ezért a napokban komoly munkát végeznek a játékosok, aminek akár egyenes következménye is lehet, hogy valamelyest fásultabban kézilabdáznak majd – igaz, az elmúlt hétvégéhez hasonló hangerejű szurkolótábor ez említett fásultságon könnyedén átlendítheti a mieinket…
Mindezért bízunk benne, hogy éppúgy, mint egy hete, ezúttal is kiakaszthatjuk hamarosan a „telt ház” táblát. A maradék belépőt online vásárolhatják meg, illetve – amennyiben marad – a meccsnapon személyesen 17 órától az Elek Gyula Aréna pénztárában.

Felhívjuk továbbá szurkolóink figyelmét, hogy elérhető még a 2018-as női kézilabda falinaptár. Az előző év legjobb fotóit, valamint exkluzív fényképeket bemutató naptár a meccsnapokon kívül előzetes telefonos (+36704454902) egyeztetést követően minden nap megvásárolható 2000 forintért az Elek Gyula Arénában.

K&H női kézilabda liga, 10. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria – DVSC-TVP
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2018. január 6. 18:30 óra
Játékvezető: Herczeg Péter és Südi Péter
Jegyár: 1500-2000
Itt online vásárolhatják meg, illetve, ha marad, akkor személyesen szombaton 17 órától.
TV: M4 Sport