Levontuk a tanulságokat

2018. január 9., kedd 17:43 | 11 hónapja 9 napja 14 órája 55 perce
Szerda este máris itt a következő bajnoki mérkőzése női kézilabdacsapatunknak – az ellenfél a Budaörs lesz a Népligetben.
Levontuk a tanulságokat

Már az első tavaszi fordulóját játssza szerdán kora este a Ferencváros női kézilabdacsapata, igaz, egyelőre még csak azért, mert a tizenötödik játéknapra kiírt, Budaörs elleni összecsapást előre hozta a két együttes. Így a fél szezon tanulságairól még nem írhatunk, de az előző összecsapásból érdemes okulni. Emlékezhetünk, hisz az elmúlt szombat nem volt túl rég, amikor lányaink a Debrecen ellen a hat gólos előnyt (9-3) mintegy húsz perc alatt négygólos hátrányra (13-17) cserélték, s bár utána kellően gyorsan pörgettek még egyet az álláson, azt azért leszűrhettük, hogy könnyelműen, koncentráció és egészséges agresszivitás nélkül a nálunk gyengébb csapatok ellen sem kézilabdázhatunk.

„Levontuk a tanulságokat, Gábor (Elek Gábor vezetőedző – a szerk.) megmutatta, hogy melyik szituációban mit hibáztunk, és a következő összecsapásokon remélhetőleg ezeket már nem követjük el – magyarázta Lukács Viktória. – Az első tíz bajnokin aratott tíz győzelem a magabiztosságunknak biztosan jót tesz, de a Debrecen ellen megtapasztaltuk, hogy nem vehetünk lazán egyetlen riválist sem. Noha frissek még nem leszünk a következő időszakban, remélem, hogy napról napra, meccsről meccsre válunk egyre jobbá.”

A szerdai bajnokira szerdán 14 óráig lehet belépőt vásárolni online, 16:30-tól pedig személyesen az Elek Gyula Arénában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy továbbra is kapható a 2018-as naptár, szintén az Elek Gyula Arénában, 2000 forintért.

JEGYEK A BAJNOKOK LIGÁJÁRA

Január 28-án kezdi csapatunk a Bajnokok Ligája középdöntőjét. Az online jegyértékesítő felület nyitva áll, 2018. január 10-én (szerdán) 16:30 órától az Elek Gyula Arénában pedig személyesen is megválthatók a belépők. Bővebb információk ITT.

A következő mérkőzés:

K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
15. forduló (előre hozott mérkőzés)

FTC-Rail Cargo Hungaria - Budaörs
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2018. január 10. 18 óra
Játékvezető: Ónodi Erika, Őri Erika
Jegyár: 1000-1500 forint.
Online jegyértékesítés: ITT
Pénztárnyitás: 16:30 óra