Már a Vác ellen készülünk

2018. október 25., csütörtök 18:48 | 2 hónapja 21 napja 17 órája 54 perce
Kis jutalmat ért a lányoknak a Bietigheim legyőzése, és egyet fújhatott is a csapat, de mostanra már újra gőzerővel folyik a munka.
Már a Vác ellen készülünk

A vasárnapi Bajnokok Ligája-mérkőzést követően szusszanhatott egyet női kézilabdacsapatunk – vagy legalább egy felet.

A parádés győzelem, valamint a hétfőn hajnali utazást követően legközelebb csütörtökön délután találkozott a keret, ugyanis kedden előre megkapott edzésterv alapján kellett edzenie mindenkinek egyénileg (ha nincs a fantasztikus győzelem, közös kondi lett volna), szerdán pedig a magyar válogatott játékosainak Kim Rasmussen tartott edzést Érden (különös, hogy ezúttal kizárólag az érdi és ferencvárosi kerettagok voltak jelen az összetartáson…). Csütörtökön azonban már alaposan meghajtotta a lányokat Elek Gábor, majd a jó másfél órás foglalkozást követően elégedetten tekintett az igen látványosan elfáradó csapatára. Vezetőedzőnk azért is állíthatott össze ezúttal ilyen kemény programot, mert ezen a héten is vasárnap lesz mérkőzés, ezúttal bajnoki, a Vác ellen, vagyis a hét utolsó napjáig jut idő a frissítésre is.

Ez a bajnoki lesz egyébként az utolsó 2018-ban, amelyet női kézilabdacsapatunk az Elek Gyula Arénában játszik, s bár az óév búcsúztatás kissé korai lenne még, a sorsolás szeszélye miatt valóban ez a helyzet. Ha azt is hozzátesszük, hogy a CSM Bucuresti elleni, érdi BL-rangadóra gyakorlatilag minden jegy elkelt (még a vendég szurkolóknak fenntartott helyek megüresedhetnek, ha a románok jelzik, hogy nem érkezik CSM-szimpatizáns), illetve higy a Bietigheim ellen is vannak már „piros” szektorok, nem árt sietnie annak, aki idén látni akarja még a csapatot. A következő, tehát a Vác elleni mérkőzésre egyébként az ülőhelyek szinte teljesen elfogytak, állót viszont tud még venni, aki kijönne vasárnap délután a Népligetbe. A legutóbbi Fradi-Vác meccsen – jól emlékezhetünk… – egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, varázslatos hangulat uralkodott a csarnokban, és erre még akkor is örömteli emlékezni, ha a végkifejlet szomorú volt a tavalyi szezonzárón.

Mi más lehetne a cél, minthogy most is ilyen légkör fogadja a csapatokat, illetve, hogy a Ferencváros most is begyűjtse a kettő pontot. Ez esetben most biztosan nem kellene szomorkodni.

JEGYEK A SIÓFOK ELLEN

Női kézilabdacsapatunk november 7-én a Siófok vendégeként az ősz egyik legnagyobb rangadóját vívja idegenben. A mérkőzésre a vendég szektorba kizárólag az Elek Gyula Arénában lehet belépőt vásárolni, először október 28-án, vasárnap, 13:30 órától. A belépők egységesen 2200 forintba kerülnek, és mintegy 110 jegy várja gazdáját.

FTC-Rail Cargo Hungaria - GVM Europe-Vác
Helyszín: Elek Gyula Aréna
Időpont: 2018. október 28. (vasárnap) 15 óra
Jegyár: 2000-2500
Online október 28. 11 óráig kaphatóak a jegyek ITT, személyesen pedig a meccs napján (ha marad) 13:30 órától.