Most jön a neheze

2017. október 1., vasárnap 16:55 | 9 hónapja 15 napja 1 órája 32 perce
Fontos információ a Szkopjéba induló mintegy félszáz magyarnak, és újabb időpont a hazai meccsekre szóló jegyek személyes vásárlásra.
Most jön a neheze

Arccal a Bajnokok Ligája felé – adhatjuk ki a jelszót a következő hetekre, hiszen, amint véget ért a válogatott hét (a magyaroknak egészen pontosan tíz nap), és a nemzeti csapatokba behívót kapott játékosaink is visszatérnek a Népligetbe, nagyüzemben folytatódik a munka. Rázós lesz az október, és akkor még nagyon finoman fogalmazunk – huszonöt nap alatt hat tétmérkőzést játszik az FTC-Rail Cargo Hungaria, ezekből ráadásul öt kétség kívül rangadónak ígérkezik. Felesleges túlzottan előre szaladni, de azt azért érdemes észben tartani, hogy sorrendben a Vardar Szkopje (idegenben), a Larvik (otthon), az MTK (o.), a Thüringer (i.), a Siófok (i.) és a Győr (o.) következik.

Maradjunk egyelőre az elejénél: ahogy az előző mondatból kiderül, a nyitány a Vardar Szkopje otthonában lesz, ez pedig ránézésre rögtön a Bajnokok Ligája első csoportkörének „legnemesebb feladata”, hiszen a tavalyi Bajnokok Ligája-döntősről, és az azóta még tovább erősödő együttesről van szó (a Vardar alaposabb bemutatására később kerül majd sor).

Lesz azonban segítsége bőven női kézilabdacsapatunknak a Jane Sandanski Arénában, hiszen az előzetes hírek szerint legalább félszáz magyar szurkoló kíséri el Macedóniába a mieinket. Számukra fontos információ, hogy az egyenként öt euróba kerülő belépőjegyeiket kizárólag a mérkőzés napján és helyszínén 15 óráig tudják átvenni – kérjük, hogy akinek ez megoldhatatlan problémát okoz, az feltétlenül jelezze!

Dabason, a második BL-fordulóban természetesen ennél jóval többen lesznek a fradisták – mint arról korábban már beszámoltunk, hiába játszhattunk tavasszal háromszor is fantasztikus hangulatban az Elek Gyula Arénában a BL-ben, az Európai Kézilabda-szövetség nem járult hozzá (mert nincs kétezer fő a befogadóképesség), hogy újra otthonunkban fogadjuk az ellenfeleket. A szakosztály ezt követően a lehetséges helyszínek adottságait és körülményeit megvizsgálva, valamint a rendezési szempontokat figyelembe véve arra a döntésre jutott, hogy a korábban már jól belakott dabasi OBO Arénában rendezi a hazai BL-meccseket.

A jegyértékesítés már javában tart, és a belépők jelentős része már gazdára is talált. Aki azonban még nem váltotta meg belépőjét, az október 3-án, kedden 15 és 17 óra között ismét megteheti személyesen is az Elek Gyula Arénában, az online felület pedig itt folyamatosan elérhető.

Jegyek kaphatók 5000, 3500 és 2000 forintért, illetve, aki egyben mindhárom meccsre kiváltja a belépőjét, az összesen 1500 forint kedvezményt kap!

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. forduló
Vardar Szkopje – FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Szkopje, Jane Szandanszki Arena
Időpont: 2017. október 6. 19 óra
Játékvezető: Joanna Brehmer és Agnieszka Skowronek (lengyelek)
Jegyár: 5 euró
TV: Sport TV