Nem volt kérdés

2018. június 1., péntek 19:40 | 6 hónapja 9 napja 20 órája 34 perce
Voltak más opciói Hornyák Dórának, de nagyon szeret a Ferencvárosban kézilabdázni, így nem is igazán gondolkodott másban.
Nem volt kérdés

Hornyák Dóra 2015 őszén csatlakozott a Ferencváros női kézilabdacsapatához, és a mostani szerződéshosszabbításával 2020. június 30-ig kötelezte el magát klubunkhoz.

„Voltak megkereséseim, ahogy közeledtünk az előző szerződés végéhez, de túl sokat nem gondolkodtam rajtuk, mert biztos voltam benne, hogy a Ferencváros játékosa szeretnék maradni – mondta Hornyák Dóra, akit az elmúlt hónapokban egyre többet láthattunk a hármas védő pozíciójában. – Amikor január környékén leültem Elek Gáborral beszélgetni a jövőről, akkor már vázolta, hogy ezen a poszton szeretne játszatni. Ez nekem egyáltalán nem gond, korábban is szerepeltem már itt, persze, sok gyakorlás kell még ahhoz, hogy tökéletesen menjen minden.”

Dodó az aláírás kapcsán azt is elárulta, hogy a közeg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne is gondolkodjon más lehetőségben.

„Nagyon szeretek itt lenni, mindenünk megvan, ami szükséges, csak a valódi feladatunkra, a sportra kell koncentrálnunk. Az elmúlt három évben voltak nagy sikereink és volt olyan is, amikor többet érhettünk volna el, elég csak, ha a közelmúltra gondolok, emiatt csalódott vagyok kicsit, de azt gondolom, hogy senki sem mondhatja ránk, hogy nem tettünk meg mindent a sikerekért. És annyi szent, hogy ez a folytatásban is így lesz!”