Nemzetközi vizeken

2018. augusztus 7., kedd 18:49 | 4 hónapja 11 napja 13 órája 11 perce
Külföldi csapatok ellen folytatja a felkészülést női kézilabdacsapatunk – szerdán francia, pénteken pedig román klub lesz az edzőpartner.
Nemzetközi vizeken

Kettő hivatalos edzőmeccset játszott eddig a 2018/2019-es idényre való felkészülés során a Ferencváros női kézilabdacsapata és mindkettőt meg is nyerte: az MTK-t 37-30-ra, az Érdet pedig 29-25-re győzte le. Az előző heti kettő után ezen a héten három mérkőzés szerepel a programban Elek Gábor együttese számára. Előbb szerdán hazai környezetben fogadja a négyszeres francia bajnok, az előző idényt a negyedik helyen záró, s a Győri ETO-ból visszavonuló Raphaelle Tervel által irányított Besancont, majd pénteken és szombaton Debrecenben vesz részt kétnapos tornán.

Maradva a szerdai összecsapásnál, ismerős lehet a Besancon szurkolóink számára, hiszen az előző nyáron is találkozott egymással a két csapat. Akkor sokáig csak szenvedtünk, a harmincnyolcadik percig például egyszer sem vezettünk, végül azonban bedaráltuk a jó negyven percen át parádésan védekező franciákat. A 26-19-es sikerünk főleg annak tükrében extra, hogy a félidőben még 11-10-re vezettek Tervelék, vagyis a második harminc percet 16-8-ra hoztuk. Könnyen elképzelhető, hogy ezúttal még ennél is szorosabb meccs lesz, hiszen együttesünk nagyon messze áll még a csúcsformától, ráadásul a kezdődobás pillanatában már négy edzés a lábakban lesz hétfő óta.

Szurkolóink számára a belépés ingyenes.

Felkészülési mérkőzés
FTC-Rail Cargo Hungaria – Besancon
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2018. augusztus 8. 17 óra

FTC-Rail Cargo Hugaria – Nagybánya
Helyszín:
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok
Időpont: 2018. augusztus 10. 16 óra

Helyosztók szombaton 16 és 18 órakor, a másik ágon DVSC - Vác mérkőzést rendeznek.