Nincs megállás

2018. április 23., hétfő 15:38 | 7 hónapja 18 napja 1 órája 48 perce
Elek Gábor egyelőre csak bízni mer benne, hogy lendületet kapunk a szombati parádés győzelemtől – szerdán újra bajnoki! Plusz szurkolói információk!
Nincs megállás

Tartottunk az Érd elleni rangadótól, és nem is véletlenül, hiszen nem tudhattuk, hogy a közelmúlt csalódásai milyen nyomot hagynak játékosainkban, ehhez képest pedig még két nappal a meccs után is ámulatba ejtő a tizenhét gólos győzelem – mondani sem kell, ekkora különbséggel még sosem vertük meg az Érdet.

„Nincs ekkora differencia a két csapat között, de ezúttal megérdemelten nyertünk ennyire is – értékelt reálisan Elek Gábor. – A második félidőben az Érd több sebből vérzett, így ezt a harminc percet nem tartom akkora fegyverténynek, de az első játékrész nagyon komoly volt! Ott még komplett csapattal játszottak a sérülteket leszámítva, mi viszont óriásit védekeztünk, nagyon jó kapusteljesítményünk volt és eléggé kreatív támadásokat vezettünk. A legnagyobb öröm számomra talán az egész meccsben, hogy az utolsó tíz percben öt saját nevelésű kézilabdázónk volt a pályán. Nagyon rég nem volt ilyen a Ferencváros történelmében…”

Vezetőedzőnk hozzátette még, egyelőre csak bízni tud benne, hogy a siker lökést ad a társaságnak, de az tény, hogy szükségünk volt végre egy ilyen mérkőzésre, és talán jobb állapotban tudjuk elkezdeni a menetelést.

Vagy inkább folytatni, elvégre a szombati összecsapást is nyugodtan vehetjük a sorozat részeként, amely szerdán, Dunaújvárosban folytatódik. Dunaújvárosról ráadásul túl jó emlékeink nem lehetnek, az előző idény vége felé váratlanul súlyos vereséget szenvedtünk (33-24), igaz, különösebb tétje már nem volt annak a hatvan percnek. Azóta egyszer találkoztunk már a DKKA-val, december 30-án magabiztos, 30-23-as sikert arattunk.

A heti munka hétfőn délután kezdődik, a csapat videó elemzéssel és edzéssel készül.

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A Dunaújváros elleni összecsapásra kizárólag a helyszínen lehet jegyet vásárolni, a felnőtt belépők 2000, míg a diák és a nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek. A vendégszektor kilencven fő befogadására alkalmas.

A Debrecen elleni, április 29-én (vasárnap) 18 órakor esedékes bajnoki napján a hazai klub döntésének értelmében nem lesz helyszíni jegyárusítás, azokat kizárólag Budapesten, az Elek Gyula Arénában lehet megvásárolni. A jegyvásárlás időpontját az után tudjuk megjelölni, hogy a jegyek megérkeztek klubunkhoz.

A Győr elleni, május 2-án (szerdán) 18 órakor rendezendő mérkőzésre a vendég szektorba még ötven darab belépő maradt. Ezeket legközelebb 2018. április 24-én (kedden) 15-17 óra között lehet megvásárolni, 2000 forintért.