Nincs miért tartalékolni

2017. április 14., péntek 21:28 | 1 éve 1 hónapja 7 napja 14 órája 14 perce
Közös énekléssel ért véget a pénteki edzés, ami mutatja, hogy nincs a kelleténél nagyobb feszültség – a csodának azonban ez csak az egyik feltétele
Nincs miért tartalékolni

A pénteki, tehát a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágó előtti utolsó edzés közös énekléssel ért véget, s ha abból indulunk ki, hogy Elek Gábor csapathoz intézett mondandójában felhívta rá a figyelmet, hogy csak felszabadult kézilabdával lehet esélyünk ledolgozni a hátrányunkat, akkor bizakodóak is lehetünk. Merthogy az együttes látszólag higgadtan, nyugodtan és mindenképp felkészülten várja a CSM Bucuresti-t – előbbi kettőnek tudható be, hogy Mészáros Rea születésének huszonharmadik évfordulóján a jókívánságok mellé a Boldog születésnapot című nótát is megkapta a társak előadásában.

Persze, lesz a BOK Sportcsarnokban ennél sokkal zajosabb dal is szombaton, és kétsége se legyen senkivel, hogy a mieink ezzel tökéletesen tisztában is vannak.
„Az odavágó előtt mondogatták nekünk, hogy pokoli hangulat vár ránk Bukarestben, de aztán nagyon messze volt ez attól. Ha a nézők bejáratnál kapott dudáit elvesszük, még csak hangosak sem lettek volna… Mindenesetre úgy vélem, szombaton meglátják a bukarestiek, hogy milyen az igazi szurkolás” – mondta Elek Gábor.

Ráadásul a románokat nem kíséri el szervezett szurkolói csoport, csupán a klub VIP-vendégei, valamint az online értékesítő rendszerünkön keresztül magának jegyet vásárló szimpatizánsai szorítanak majd a CSM-nek.
Vagyis a lelátón vívott csatát biztosan a mieink nyerik, ennél viszont sokkal nagyobb kérdés, hogy a pályán mit látunk majd. Először is abban reménykedhetünk, hogy a Fradi valamennyi kézilabdázója hadra fogható lesz, s bár ennek van is némi realitása, sajnos be kell látnunk, hogy egy héttel ezelőtt is úgy tűnt, hogy nincs hiányzó, de Hornyák Dóra és Szucsánszki Zita végül mégsem lehetett a csapat segítségére. Miközben az sem vitás, hogy a csodához, a továbbjutást jelentő hat – vagy huszonöt gólnál kevesebbet kapva – ötgólos győzelemhez nemcsak kettejük visszatérésére, hanem Zácsik Szandra és Marija Jovanovics formajavulására is szükség lenne, ahogyan a kapuban is elengedhetetlen, hogy folyamatosan stabilitást adjon a védelemnek Bíró Blanka vagy Szikora Melinda.

Kezdés szombaton, 16:45 órakor a BOK Sportcsarnokban (a volt Syma csarnok), kapunyitás 14:45 órakor. Kérjük szurkolóinkat, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra az érkezést, mert a bejutás a szokásosnál több időt vehet igénybe. Jegy nélkül pedig senki se induljon útnak, hiszen valamennyi belépő gazdára talált.Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – CSM BUCURESTI
Időpont:
2017. április 15. 16:45 óra
Helyszín: BOK Sportcsarnok
Játékvezetők: Kjersti Arntsen és Guro Röen (norvégok)
Jegyek: ELFOGYOTT!