Pokoli csata várható

2017. október 30., hétfő 17:47 | 1 éve 13 napja 12 órája 54 perce
Négy klasszisát is nélkülözi a Bajnokok Ligája-címvédő Győr, de így is világklasszisok sora ellen kellene bravúrt véghez vinni.
Pokoli csata várható

Egyetlen edzéssel nem lehet tökéletesen felkészülni a Bajnokok Ligája-címvédő Győri ETO ellen, de a kényszer nagy úr, márpedig ezúttal csupán ennyi lehetősége volt női kézilabdacsapatunknak. A szombaton, Siófokon aratott nagyszerű győzelem után vasárnap pihenhetett a társaság, hétfőn délután videózott és edzett, kedden pedig jön a nagy rangadó.

„Egyik csapat sincs még csúcsformában, az ETO-t és minket is hátráltatnak sérülések, de azért az tény, hogy a Győr ilyen felállásban is jobb csapat nálunk" – mondta Elek Gábor.

A győriek Anne Mette Hansent, Tomori Zsuzsannát, Nycke Grootot és Jana Knedlikovát nélkülözik, nálunk pedig Hornyák Dóra nem tudott pályára lépni az elmúlt hetekben, míg Szucsánszki Zita sincs tökéletes állapotban. A két csapat a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is azonos mutatóval bír: előbbiben mindkettő hibátlanul, utóbbiban pedig egy-egy vereséggel áll (a mieink a Vardar Szkopjétól, a Győr meg a Rostov-Dontól kapott ki idegenben).

Az előző idényben háromszor találkoztunk az ETO-val, egyszer kikaptunk, míg kétszer döntetlenre végeztünk ellene – igaz, a második döntetlen után hetes lövésekkel elhódítottuk a Magyar Kupát. Vagyis a szájíz nem lehet rossz, de az előző évek összecsapásaiból nem érdemes kiindulni, ugyanis kétszer ugyanolyan felállásban nem találkozott egymással a két fél.

A mérkőzésre valamennyi belépő elfogyott, vagyis a pénztárak ki sem nyitnak már, egyúttal felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy érkezzenek időben, és lehetőég szerint tömegközlekedéssel, mert a szokásosnál lassabb lehet a parkolás és a csarnokba való bejutás.K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
7. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2017. október 31. 18 óra
Játékvezető: Horváth Péter és Marton Balázs
Jegyértékesítés: ELFOGYOTT
TV: M4 Sport