Régi idők rangadója

2017. szeptember 12., kedd 21:08 | 10 hónapja 3 napja 21 órája 34 perce
Elek Gábor örül az angyalföldiek visszatérésének, hiszen sokáig a legnagyobb rangadókat vívta egymással a Fradi és Vasas.
Régi idők rangadója

Főképp a második félidőben sokat növelve az előnyön nyert nagy különbséggel a Vasas ellen az FTC-Rail Cargo Hungaria - alább a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elhangzottakat olvashatják.

Elek Gábor
Nyolc éve rendeztek utoljára Vasas – Ferencváros mérkőzést, és nagyon örülök neki, hogy most újra az első osztályban történhetett ez meg, hiszen régen hatalmas rangadónak számított ez a párosítás. Küzdött a Vasas becsülettel, csak a legjobbakat tudom róluk elmondani. A saját csapatommal kapcsolatban annyi zavart az első félidőben, hogy a védekezés nem úgy működött, ahogyan szerettem volna. A második játékrészben az utolsó tíz percet leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk – azt hozzá kell tennem, hogy a játékvezetés ma nagyon alacsony színvonalú volt.

Márton Gréta
Nagyon jól éreztem magam a pályán, élveztem a mérkőzés minden pillanatát. A védekezéssel és a lerohanás gólokkal lettünk eredményesek, ez főleg a második félidőben valósult meg. Az első félidőben a Vasas nagyon jól küzdött és szerintem nagyon jól megállták a helyüket, de szerettünk volna minél több gólt szerezni a közönségünk előtt. A második félidei játék már tisztességesebb volt, mint az első, amikor még látszott a fáradtság a csapaton a hétfői edzés után.

Kovács Péter
Az első félidőben sikerült jól eladnunk magunkat, huszonöt percig rajta voltunk a Fradin, aztán a második félidőben kijött a két csapat közti különbség. Természetesen tudjuk, hogy Magyarország és Európa egyik legjobb csapatáról van szó, ahol sok kiemelkedő játékos szerepel, ennek tudható be az eredmény, de úgy gondolom, hogy nem vallottunk szégyent. Azt kértem a játékosoktól, hogy küzdjenek és próbáljanak magukból mindent kiadni. Rengeteget játszottunk a második félidőben emberhátrányban, és ez meglehetősen felőrölt bennünket. Gratulálok a Ferencvárosnak és sok sikert kívánok neki!

Németh Mercédesz
Mindenki izgult a mérkőzésünk előtt, mégis csak ez volt azért az első meccsünk az NB I-ben, és nagyon sok játékosnak egész életében is ez volt az első ebben az osztályban. De szerintem ennek ellenére az első félidőben elég jól tartottuk magunkat, aztán a második félidőben egy kicsit el is fáradtunk, de mindenképpen előremutató az első félidőben mutatott játék.

K&H női kézilabda liga, 4. forduló, előrehozott mérkőzés
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – VASAS SC 39-22 (17-12)
Helyszín:
Elek Gyula Aréna
Időpont: 2017. szeptember 12. (kedd) 18 óra
Játékvezető: Felhő Ferenc és Öcsi Tamás
A Ferencváros gólszerzői: Laura van der Heijden 8(5), Márton Gréta 7, Lukács Viktória 4, Háfra Noémi 4, Danick Snelder 3, Nerea Pena 2, Marija Jovanovics 2, Faluvégi Dorottya 2, Kovacsics Anikó 2, Schatzl Nadine 2, Szikora Melinda 1, Mészáros Rea 1, Hornyák Dóra 1(1)