Szkopjéban a csapat

2017. október 5., csütörtök 14:40 | 9 hónapja 11 napja 3 órája 40 perce
Női kézilabdacsapatunk csütörtökön megérkezett Macedónia fővárosába, ahol az idény első Bajnokok Ligája-mérkőzésén lép pályára pénteken – videón az utazás pillanatai.
Szkopjéban a csapat

„Most utaznak az első Bajnokok Ligája-meccsre? Kivel is játszanak?” – kérdezte Elek Gábortól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik kézilabdabarát biztonsági őre, a válasz hallatán aztán egyértelmű grimasszal jelezte, hogy tisztában van az erőviszonyokkal.
„Hú, pont a Vardarral? Alaposan belekezdenek, de tavaly is összejött a döntetlen, hátha most is…”

A rövid párbeszédből az is kiderül, s ezúttal ez a lényeg, hogy útra kelt az FTC-Rail Cargo Hungaria: a csapat csütörtökön kora reggel találkozott az Elek Gyula Arénánál, ahonnét az új „Fradi-busszal” gördült ki a reptérre. Macedóniáig még egyszer kellett átszállni, méghozzá Bécsben, és jelentjük, zökkenőmentesen sikerült végrehajtani a manővert – ez a tavaly már-már megszokott csomag elmaradások tükrében fontos kijelentés. A déli harangszót követően nem sokkal ismét buszon ültek lányaink, s stílszerűen ezúttal a Vardar-címerrel ellátott járművön, hogy fél órával később a Jane Szandanszky Arénával egybeépített Russia Hotelhez érjenek.

Az előzetes program szerint csapatunk 18 órától videózik, ezt követően pedig már a meccs helyszínén edz.

Videónkban az utazás valamennyi mozzanatát végig kísérhetik.BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. forduló
Vardar Szkopje – FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Szkopje, Jane Szandanszki Arena
Időpont: 2017. október 6. 19 óra
Játékvezető: Joanna Brehmer és Agnieszka Skowronek (lengyelek)
Jegyár: 5 euró FIGYELEM! Pénteken 15 óráig mindenkinek át kell vennie a jegyét!
TV: Sport TV