Végre tétmérkőzés következik!

2018. augusztus 30., csütörtök 11:32 | 4 hónapja 18 napja 9 órája 20 perce
Női kézilabdacsapatunk számára az MTK elleni mérkőzéssel megkezdődik a 2018/19-es bajnoki szezon – VIDEÓ!
Végre tétmérkőzés következik!

Az FTC-Rail Cargo Hungaria szombaton 18 órától játssza a első bajnoki meccsét az új szezonban az MTK ellen az Elektromos Sportcsarnokban.

Az MTK elleni mérkőzések az utóbbi években rendre különleges hangulatban telnek a két csapat közötti kiváló kapcsolat miatt, és alighanem ez most is így lesz még annak ellenére is, hogy ezúttal idénynyitóról van szó. A szezon első bajnokiját egyébként azért felfokozott várakozás előzi meg, hiszen, ahogy kapusunk, Bíró Blanka mondta a hét közepén, ez egészen más, mint egy gyakorló meccsre való felkészülés.

Annyit érdemes megjegyezni az ellenfélről, hogy a felkészülési időszakban mutatott teljesítménye alapján sokat lépett előre az előző idényhez képest, összeszedett kézilabdára képes, a kérdés csak az, hogy mennyi időn keresztül tudja ezt megvalósítani egy nála jobb riválissal szemben. Merthogy a Ferencváros jobb csapat, ehhez kétség sem férhet, és a győzelem épp ezért kötelező elvárás a mieink felé, ugyanakkor nem titkolta Elek Gábor, hogy a csúcsformát szándéka szerint nem szeptember elejére időzíti.

A Ferencváros mezében szombaton kora este először léphet pályára tétmérkőzésen Djurdjina Malovics, Szemerey Zsófi, Farkas Kata, sőt, epizódszerep juthat akár a vállsérülése után egyre jobb állapotba kerülő Klivinyi Kingának is. Maradi viszont továbbra is Bobana Klikovac, valamint Szikora Melinda.

Az MTK-FTC-Rail Cargo Hungaria összecsapás 18 órakor kezdődik az Elektromos Sportcsarnokban, szurkolóink 16:30 órától tudnak belépőt váltani a helyszínen 1500 forintért (a diákok és a nyugdíjasok 1000 forintért).

A hét közepén csapatkapitányunkat, Kovacsics Anikót és kapusunkat, Bíró Blankát az intenzív felkészülésről, a csapatrészek összehangolásáról és a várva várt első tétmérkőzésekről kérdeztük.K&H NŐI KÉZILABDA LIGA
1. forduló

MTK-FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Elektromos Sportcsarnok
Időpont: 2018. szeptember 1.
Játékvezető: Marton Zsófia és Szabó Eszter
Jegyár: 1000-1500