Kár a ziccerekért

2017. január 7., szombat 21:28 | 1 éve 3 hónapja 18 napja 15 órája 43 perce
Nem véletlenül kerültek helyzetbe ilyen sokszor a szélsőink - a DKKA elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy miért.
Kár a ziccerekért

Elek Gábor (Vezetőedző, FTC-Rail Cargo Hngaria): – Védekezésben és támadásban is taktikus, jól játszó Dunaújvárossal találtuk szembe magunkat. A mi védőfalunk is megfelelően működött, támadójátékban eljutottunk helyzetekig, abban viszont van hiányérzetem, hogy a ziccereket nem megfelelően értékesítettük. A rögtönzött statisztika szerint tizenöt-húsz ziccert rontottunk el – ha ennek csak a harmadát értékesítjük, már jóval másabb az eredmény. Ez az oka, ami miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett.

Lukács Viktória (Jobbszélső, FTC-Rail Cargo Hngaria): – Ez alatt a hatvan perc alatt nem kötöttem barátságot a kapufákkal, mert az elhibázott lövéseim talán majdnem mind onnét pattantak ki… Számítottunk rá, hogy a Dunaújváros a belső posztokat erősíti, vagyis a szélsőknek több hely marad, ezért nem lepett meg, hogy sok lehetőségem volt, és örülök neki, hogy hét góllal zártam.

György László (Edző, Dunaújvárosi Kohász KA): – A játékosaink betartották a taktikai utasításokat, amelyeket kértünk tőlük. A belső védelmünket próbáltuk erősíteni és inkább a szélsőket hagyni lőni, mert bíztunk benne, hogy ezeket hatékonyan hárítja majd Oguntoye Viktória. Így is volt, kapusunk jó százalékkal védett. Vereségnek sosem örülünk, de úgy gondolom, hogy a Ferencváros otthonában négy góllal kikapni vállalható eredmény.

Szalai Babett (Balátlövő, Dunaújvárosi Kohász KA): – Jó mérkőzést játszottunk a Fradival, és ez mindenképp örömteli. Ugyan száz százalékban nem sikerült, de próbáltuk betartani a héten gyakorolt elemeket. Ahogy mondta az edzőnk is, igyekeztünk a szélekre terelni a Fradi támadásait, és ez hellyel-közzel sikerült is. Úgy vélem, a négygólos különbség a mai mérkőzésen reális volt.