Teltházas rangadó

2017. január 6., péntek 20:32 | 1 éve 5 hónapja 13 napja 18 órája 49 perce
Figyelem! Csupán húsz ülő- és mintegy kétszáz állóhely maradt a 18 órakor kezdődő Fradi-DKKA bajnokira.
Teltházas rangadó

A Kisvárda elleni december 30-i győzelem (32-27) után nem sok pihenőt adott csapatának Elek Gábor, elvégre szilveszter és újév első napját követően január 2-án már újra edzésre kellett jelentkeznie a lányoknak. Ami örömteli, hogy ott volt a tréningeken az Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző holland Danick Snelder is, aki meggyógyult betegségéből, és látszólag kiváló formájából sem veszített túl sokat.

„A papírforma szerint kijelenthetjük, hogy kötelező a győzelem a Dunaújváros ellen, de a Kohász nem véletlenül gyűjtött épp annyi pontot, mint mi, kiváló együttes, vagyis benne van a pakliban, hogy alaposan meg kell küzdenünk a két pontért – ecsetelte várakozásait Elek Gábor. – Szeretném, ha védekezésben előre lépnénk, mert a Kisvárda ellen ez nem működött még jól. Ebben sokat számíthat, hogy többet készültünk már együtt, mint az előző forduló előtt, és úgy vélem, akkor a kevés közös edzés eredményezte a hibákat.”

Az újvárosiak eredménysora valóban dicséretre méltó, elvégre csupán kétszer szenvedtek vereséget (a Győrtől 33-25-re hazai pályán, míg a Váctól idegenben 26-23-ra), igaz, érdemes hozzátenni, hogy a tabella másodikjával, az Érddel és az ötödik Debrecennel csak a mieink ellen megvívott összecsapás után találkoznak.
Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy újabb kiváló hangulatú mérkőzést láthatnak azok, akik kilátogatnak az Elek Gyula Arénába, s mivel szakosztályunk a meccs felvezetését is igyekszik ennek megfelelően alakítani, ezért érdemes időben érkezni a csarnokba. Egyúttal felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy szombaton délutánra alig több, mint húsz ülőhely maradt csupán szabadon a Fradi-DKKA mérkőzésre (az álló szektorban még kétszáz), vagyis aki nem akar lemaradni a bajnokiról, az érkezzen időben az arénához (pénztárnyitás 15:30 órakor!).

Figyelem, Debrecen-Fradi jegyek!

A jövő pénteken (2016. 01. 13. 18 óra) megrendezésre kerülő Debreceni VSC-TVP – FTC-Rail Cargo Hungaria bajnoki mérkőzésre a hazaiak tájékoztatása szerint nem lehet a meccs napján a helyszínen jegyet vásárolni. A debreceniek összesen száz jegyet bocsátanak a vendég szurkolók rendelkezésére egységesen ezer forintért, ebből ötvenet Budapesten, ötvenet pedig Debrecenben értékesítenek. Aki a fővárosban szeretné megvásárolni a jegyét, az megteheti szombaton, a Fradi-Dunaújváros bajnoki előtt a pénztárban, vagy január 9. hétfőtől január 12. csütörtökig bármelyik napon 10 és 16 óra között az Elek Gyula Arénában. A másik ötven jegyet Debrecenben lehet megvásárolni – az ottani jegyárusítást Bohus-Karnik Mercédesz koordinálja, nála a +3670 361-9915-ös telefonszámon lehet érdeklődni.

K&H női kézilabda liga
10. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria - Dunaújvárosi Kohász-KA
Időpont
: 2017. 01. 07. 18 óra
Helyszín: Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Bacs József, Bóna Szabolcs
Jegyár: 1500-2000
(Személyesen szombaton 15:30 órától a helyszínen, online pedig IDE kattintva.)
TV: Fradi.hu (9.TV)