Fradi Shop

2012. március 17., szombat 13:06 | 6 éve 11 hónapja 2 napja 2 órája 59 perce
A Fradi Shop teljes egészében az FTC Zrt. égisze alá tartozó egység, tehát minden vásárlással a Ferencvárosi Torna Club-ot támogatják szurkolóink.

2009 tavaszán nyitotta meg kapuit az FTC Labdarúgó Zrt. első hivatalos ajándékboltja. Az akkor teszt jelleggel szerdánként és meccsnapokon nyitva tartó üzletet egy volt buszgarázsból alakítottuk át a Nike szponzorálásával.

Ahogy egyre több tapasztalatot szereztünk, és ahogy nőttek az igények, úgy változott a termékkínálatunk és a nyitvatartási időnk. Mára már közel 150 féle ajándéktárgy közül válogathatnak szurkolóink, vásárlóink. Természetesen a ruházat sem maradhat ki a kínálatból, polcainkon megtalálhatóak a Nike hivatalos termékei, illetve az idén bevezetésre kerülő, olcsóbb árkategóriát képviselő FRADI COLLECTION választéka közel 20 féle termékkel.

Fejlődésünk során bevezettük az EREDETI FRADI TERMÉK logót, illetve minden termék ízléses csomagolást kapott. Fontos megjegyezni, hogy a Fradi Shop teljes egészében az FTC Zrt. égisze alá tartozó egység, tehát minden vásárlással a Ferencvárosi Torna Club-ot támogatják szurkolóink.

2014 augusztusában pedig megnyílt az új Fradi Shop, amely az új stadionban, a Groupama Arénában található. A szurkolói boltot a Nike és az FTC úgy alakította ki, hogy a nagy nyugat-európai klubok shopjaihoz hasonlóan minden igényt kielégítsen.