Dobbant a Fradi Szív

2018. január 2., kedd 13:17 | 1 éve 15 napja 7 órája 10 perce
Kékesi József, a Fradi lelátói életében méltán népszerű „Postás Józsi” átvette a Fair Play Díjat, és a mellé járó éves kombinált Fradi-bérletet.
Dobbant a Fradi Szív

Amint arról korábban ITT beszámoltunk, a Ferencvárosi Torna Club idén alapított Fradi Fair Play Bizottsága november 30-án az Elek Gyula Arénában első alkalommal megtartott Fair Play Díjátadó Gálaünnepségén kiosztotta a Fradi Fair Play Díjakat. Az Igazi Zöld-fehér Hős kategóriában a díjat fiatal és tehetséges úszónk, Patlók Olivér kapta, aki több százezer forintot gyűjtött súlyos beteg barátja, Csabi kezelésére.

Volt azonban egy másik díjazott is, a Fradi Szív kategóriában ugyanis a több évtizede a Ferencvárosért szorító törzsszurkoló, a szinte valamennyi szakosztály eseményein rendszeresen feltűnő Kékesi József, vagy ahogy a fradisták között mindenki ismeri, „Postás Józsi” kapta az elismerést.

A díjazott munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni a novemberi gálán, így egyik legkedvesebb csapatának képviselői, a kézilabda szakosztály vezetése vette át a nevében a díjat, és a vele járó éves korlátlan, minden szakosztály eseményeire szóló kombinált Fradi-bérletet. A díj azonban, ha némi késéssel is, de eljutott a címzetthez, „Postás Józsi” ugyanis a december 30-i, Dunaújváros elleni hazai női kézilabdameccs előtt átvette a kitüntetést.

„Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy megkaphattam ezt a díjat. Emellett úgy érzem, hogy az elismerést csak jelképesem kaptam én, hiszen a Ferencváros minden hűséges szurkolójának szól ez, akik imádják ezt a csodás egyesületet és annak minden szakosztályát. Én pedig csak egy vagyok ezek közül. Egyszerű szurkolóként járok meccsekre, immár 39 éve. Sokan gratuláltak a díjhoz, örök élmény volt Elek Gábor, vagy a régi nagy női kézis legendáink gratulációja, de később még Nyilasi Tiborral is találkoztam, aki szintén gratulált. Hatalmas büszkeség ez a számomra, és köszönöm minden Fradi-drukker nevében” – nyilatkozta az elismerés kapcsán a díjazott.