Három perc alatt eldöntöttük – szép játék, győzelem

2019. január 11., péntek 22:36 | 6 napja 6 órája 8 perce
A férfi futsal NB II 17. fordulójában 5–2-re legyőztük a Gyöngyöst hazai pályán, ezzel újabb nagy lépést tettünk az alapszakasz-győzelem felé!
Három perc alatt eldöntöttük – szép játék, győzelem

Az első helyezett az ötödik ellen, avagy a góllövőlista két éllovasának párharca volt. Utóbbi első helyezettjének, Öreglaki Norbertnek egyetlenegy perc kellett, hogy megszerezze a találkozó első gólját, amit egy perccel később Roni Ribeiro növelt (2–0).

Aztán megint csak egy perc kellett ahhoz, hogy Öreglaki ismét eredményes legyen – három perc, három gól, ilyen folytatást is vártunk (3–0)! Nem folytatódott azonban a gólzápor, a szünetig már nem esett újabb találat, ki kell azonban emelni a gólszerzőkön kívül Bita Lászlót, aki nagyszerűen játszott ma!

Soltész Istvánnak több ziccere volt, ezúttal azonban elkerülte a szerencse, pedig nem választott rossz megoldásokat. Temesi Norbert sem, aki a 27. percben előbb a kapufát találta el, majd amikor újra elé került a labda, már nem hibázott (4–0).

Egy perccel később Fülöp Benjámin révén szépített a Gyöngyös (4–1), majd átállt az öt a négyes játékra – kevés sikerrel. Megtettük mi is ugyanezt – több eredménnyel! A 38. percben Safar Tony szezonbeli első góljával eldöntötte a találkozót, amelynek 5–2-es végeredményét nem sokkal később Csoszánszki Dávid állította be, így a góllövőlistán második helyezett, ma halványabban játszó futsalos is eredményes tudott lenni.

Az idény egyik legjobb játékával, szép