A siker részesei

2013. szeptember 11., szerda 0:05 | 5 éve 4 hónapja 5 napja 8 órája 52 perce
Böde Dániel és Gyömbér Gábor is visszafogott hangulatban értékelték az észtek elleni győzelmet.
A siker részesei

A magyar labdarúgó-válogatott 5-1-re kiütötte Észtországot – a sikernek a Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója, Böde Dániel, valamint Gyömbér Gábor is tevékeny részese volt.

Támadónk, Böde Dániel a mérkőzés harmadik találatát szerezte meg egy egyéni akciót követően.

- Nagyon örülök, hogy gólt szereztem, de persze a győzelem is jó érzés – nyilatkozta Böde Dániel. - A romániai mérkőzést sajnos nem tudjuk elfelejtetni senkivel. Most nekiestünk az észt válogatottnak és rögtön a tízedik percben gólt tudtunk szerezni, ami nagyban befolyásolta a meccset. Ezt követően végig uraltuk a találkozót. A hollandok kijutottak már a vb-re, bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot, bár ebben a csoportban szerintem az lesz a legnehezebb mérkőzésünk.

Labdarúgó pályafutását tekintve élete egyik legfontosabb pillanatához érkezett Gyömbér Gábor, aki az észtek elleni találkozón mutatkozhatott be a válogatottban.

- Nagy élmény volt pályára lépnem, hiszen ez volt az első meccsem a válogatottban – fogalmazott Gyömbér Gábor. - A mérkőzést végig uraltuk, de amikor beszálltam, akkor már nagyon nagy volt a fölényünk. Így sokkal könnyebb beállni, mintha szorosabb lett volna az eredmény. Próbáltam élni a lehetőséggel, remélem, hogy ez sikerült, most nagyon boldog vagyok. Az edzői utasításokat úgy érzem, maximálisan sikerült betartanom, a négy védő elé kellett beszállnom, stabilizálnom kellett a középpályát, és szerintem ez ment is. Tökéletesen soha nem lehet elégedett az ember, de úgy érzem, hogy jól ment a játék.


Szöveg: Istenes Tibor
Fotók: Sas Gábor