Ausztriai edzőtábor

2018. június 22., péntek 12:38 | 7 hónapja 29 napja 18 órája 34 perce
Labdarúgócsapatunk két, Népligetben töltött hét után hétfőn az ausztriai Badenbe utazik. Két felkészülési meccset is tartalmaz a jövő heti program.
Ausztriai edzőtábor

NB I-es labdarúgócsapatunk a 2018/19-es idényre készül. A hétfői, népligeti edzés után az együttes buszra száll, és az ausztriai Badenben folytatja a felkészülést.

Fontos hét áll előttünk, hiszen az ausztriai edzőtábor jó lehetőséget kínál arra, hogy még jobban összeszokjon a csapat – mondta a Fradi másodedzője, Ralf Zumdick. – Fontos, hogy mindenki keményen dolgozzon, és a lehető legjobb formába lendüljünk a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa Liga-selejtezőre.

A Ferencváros jövő héten két edzőmérkőzést is játszik: szerdán a cseh élvonalbeli Fastav Zlín lesz az ellenfél, míg szombaton Dunaszerdahelyen, a DAC ellen lépünk pályára.

Minden csapaton segít, ha a szezon kezdete előtt felkészülési találkozókon csiszolódhat össze. Jó minőséget képviselő ellenfeleink lesznek, hasznos találkozónak ígérkezik mindkettő, és bízom benne, hogy erőt tudunk meríteni belőlük az EL-összecsapásra – összegzett Ralf Zumdick.