Böde: „Vicces jelenet volt”

2018. október 16., kedd 13:08 | 3 hónapja 5 perce
Böde Dániel cipő nélkül, közvetett szabadrúgásból, és egy félreérthető szituációban is eredményes volt a Puskás Akadémia ellen – INTERJÚ, VIDEÓK!
Böde: „Vicces jelenet volt”

Listavezető NB I-es labdarúgócsapatunk október 20-án, szombaton, 19.30-kor a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára a Pancho Arénában. Támadónk, Böde Dániel jól ismerheti soron következő ellenfelünket.

- Tudod, hogy összesen hány gólt lőttél a Puskás Akadémiának?
- Hatot?!

- Majdnem, hetet. Ez alapján kedves ellenfél a felcsúti csapat neked.
- Ahhoz képest, hogy nem régóta szerepelnek az NB I-ben, ez tényleg nem rossz szám. Bízom abban, hogy tovább növelhetem majd a góljaim számát ellenük.

- Sok érdekesnek mondható találatod is volt. A legemlékezetesebb egyértelműen az, amikor cipő nélkül voltál eredményes.
- Igen, ez egy szép emlék. Nem sok olyan labdarúgó van, aki pályafutása során ilyen gólt szerez, ez élénken megmarad a szurkolókban és bennem is. Vicces jelenet volt, a lényeg, hogy gól lett, és hogy nyertünk azon a meccsen.- Volt egy olyan is, amikor először Pauljevic öngóljának írták be a találatot, végül azonban a tiéd lett, mert a kapura tartott a lövésed.
- Ez is maradandó, mert akkor tértem vissza, és adtam egy gólpasszt, majd volt ez a találat, amit akkor még úgy volt, nem nekem írnak a jegyzőkönyvbe, de végül igen. Később fejeltem még egyet, de azt nem adták meg.- Ritkán látni futballpályán tizenhatoson belüli gólt egy közvetett szabadrúgás után, de te egy ilyet is lőttél a Puskásnak.
- Emberhátrányban voltunk akkor nagyon sokat, ráadásul vezetett az ellenfél, de végül fordítottunk, és ezzel állítottuk be a 3-1-es végeredményt, szóval fontos volt.- Szombaton pedig újra a Puskás Akadémia következik. Mire számíthatunk Böde Dánieltől és a csapattól?
- Bízom abban, hogy megkapom az esélyt a bizonyításra, élnem kell a lehetőségeimmel. Remélem, hogy jó játékkal és gólokkal segítem majd a csapatot.

NB I, 11. forduló
Puskás Akadémia-FTC
Október 20., szombat, 19.30
Pancho Aréna