Dragóner a Fradiban!

2015. július 8., szerda 11:55 | 3 éve 7 hónapja 11 napja 3 órája 31 perce
Labdarúgó-csapatunk profi szerződést kötött saját nevelésű játékosunkkal, a 17 esztendős Dragóner Filippel - Vine-videó.
Dragóner a Fradiban!

Újabb fiatal, saját nevelésű labdarúgó csatlakozott NB I-es keretünkhöz! Három héttel ezelőtt Lakatos István, Varga Ádám és Nyéki Márk kapott profi szerződést egyesületünktől.

Ma délben pedig a 17 esztendős Dragóner Filip lett hivatalosan is a felnőtt keret tagja, miután aláírta profi kontraktusát.

A Dragóner név különösen jól cseng klubunkban. Filip édesapja, Dragóner Attila 356 alkalommal viselhette a Ferencváros mezét, a mieinkkel kétszer nyert magyar bajnokságot. Filip tehát most apja nyomdokaiba léphet.

Bemutatás

Dragóner Filip 1998. március 12-én született, hatéves kora óta a Ferencváros labdarúgója, így saját nevelésű futballistaként csatlakozhatott az NB I-es kerethez. A tehetséges játékos folyamatosan alapembere volt korosztályos csapatainknak, valamint számtalanszor volt vezére az utánpótlás válogatottaknak is. Jelenleg is tagja az U18-as magyar nemzeti együttesnek.

A jövőben a Dragóner-feliratú mezt nem a pálya hátsó régiójában, sokkal inkább az ellenfél kapuja előtt kell keresni. Filip ugyanis klasszikus ékként képes a legjobbját nyújtania.

A felnőtt csapatban már bemutatkozhatott, 2014 novemberében csereként lépett pályára a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésünkön. Ennek köszönhetően a szezon végén ő is aranyérmes lett a hazai sorozatban.

Névjegy
Név: Dragóner Filip
Születési idő, hely: 1998. március 12., Budapest
Poszt: csatár
Korábbi klubjai: saját nevelésű
Sikerei: Ligakupa-győztes (2015)