Dupla igazolás

2012. június 20., szerda 15:27 | 6 éve 7 hónapja 30 napja 1 órája 8 perce
Ma délután Vladan Cukic és Aleksandar Alempijevic is aláírta szerződését a Ferencvároshoz.
Dupla igazolás

Ma délután hivatalossá vált, hogy Aleksandar Alempijevic, valamint Vladan Cukic is a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A KTE-től érkezett játékosok már aláírták szerződésüket, Alempijevic 2 plusz 1, míg Cukic 2 évre kötelezte el magát klubunkhoz.

A két szerb labdarúgó természetesen holnap már Détári Lajos csapatával együtt kezdi meg a felkészülést.


Névjegy
Név: Aleksandar Alempijevic
Születési hely/idő: 1988. 07. 25.
Magasság/súly: 187 cm, 82 kg
Eddigi klubjai: Partizan Beograd, KTE, FTC

A 23 éves Aleksandar Alempijevic a Partizan Beograd csapatában nevelkedett, de 2008-ban a Kecskeméthez igazolt. A lila-fehéreknél végig alapembernek számított, tagja volt a Magyar Kupa-győztes és az Európa Liga selejtezőjében indult alakulatnak is.

Névjegy
Név: Vladan Cukic
Születési hely/idő: 1980. 06. 27., Smederevo
Magasság/súly: 181 cm, 79 kg
Eddigi klubjai: FK Smederevo, KTE, Mezőkövesd (kölcsön), KTE, FTC

A 31 esztendős Vladan Cukic szülővárosa csapatában, az FK Smederevóban futballozott egészen 2008-ig. Ekkor Alempijevichez hasonlóan a Kecskeméthez igazolt, ahol egy 2009-es mezőkövesdi kölcsönadást leszámítva végig a húzóemberek között tartották számon. Cukic ugyancsak Magyar Kupa-győztesnek vallhatja magát, és ő is tagja volt az Európa Liga-selejtezőben indult kecskeméti egyletnek.A Vladan Cukiccsal, valamint Aleksandar Alempijeviccsel készült videóinterjúnkat holnap reggel megtekinthetik a fradi.hu-n.