Egyedi készülés a párharcokra

2018. december 13., csütörtök 15:19 | 1 hónapja 4 napja 13 órája 53 perce
Labdarúgócsapatunk középpályása, Sigér Dávid fejében a MOL Vidi elleni vasárnapi rangadó jár, és győzelemmel zárná az évet.
Egyedi készülés a párharcokra

Sigér Dávid szeptemberben, a MOL Vidi ellen kezdett először tétmérkőzésen a Ferencváros labdarúgócsapatában, azóta viszont kirobbanthatatlan a Fradiból. A középpályás vasárnap ismét a tabellán második helyezett fehérváriak ellen bizonyíthat.

Örülök neki, hogy azóta egyenletesen jó teljesítményt tudok nyújtani a pályán. Szépen alakulnak a dolgok, egyre jobb erőállapotba kerültem, és rendszeresen lehetőséget kapok. Úgy érzem, a csapat is erősebb lett a szeptemberi meccs óta, Rebrov munkája egyre jobban kirajzolódik.

A MOL Vidi elleni rangadó lesz a Fradi utolsó tétmérkőzése a 2018-as naptári évben. Sigér kifejezetten örül neki, hogy ilyen fontos találkozót vívunk közvetlenül a téli szünet előtt.

Ez a rangadó biztosítja, hogy senkinek meg sem fordul a fejében a közeledő szünet. Ilyen rangadóra nem kell senkit külön motiválni, nem is lehet kérdéses, hogy extrán felszívjuk magunkat a Vidi elleni mérkőzésre. A tabellán mi állunk jobban, így egyértelműen a fehérváriakon van a nyomás. De nekünk nem kell ezzel foglalkozni, egyszerűen csak a saját játékunkat játszva meg kell nyernünk ezt az összecsapást is.

A Vidi csütörtökön még Európa Liga-meccset vív a vasárnapi bajnoki rangadó előtt.

Természetesen nézni fogom a mérkőzést. A Vidi taktikájából nem biztos, hogy érdemes lesz kiindulni, hiszen más az ellenfél, más a tét a két meccsen. Figyelni fogom viszont az egyes játékosokat, akikkel én jó eséllyel találkozhatok a pályán: mik a jellemző megmozdulások, amiket észben kell tartani a párharcok során.

NB I, 18. forduló
MOL Vidi FC–FTC
Vasárnap, 20.15, MOL Aréna Sóstó
Jegyek: online ITT, vagy személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (Cs-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00).