Ők 27-en utaztak Belekbe

2019. január 11., péntek 19:10 | 6 napja 9 órája 47 perce
Labdarúgócsapatunk péntek reggel elindult a törökországi Belekbe, majd késő délután meg is érkezett az edzőtábor helyszínére. Íme, az utazó keret.
Ők 27-en utaztak Belekbe

Azok után, hogy kedden az FTC-MVM Sportközpontban megkezdte a munkát labdarúgócsapatunk, péntek délelőtt már a törökországi edzőtábor helyszíne felé indult el. A mieink január 11-től egészen január 26-ig Belekben lesznek majd, ahol hat felkészülési találkozót is játszanak.

Csapatunk ma délelőtt először busszal Bécsbe ment, majd ott kora délután szállt fel az Antalyába tartó járatra. Onnan pedig ismét buszra szállt, hogy aztán elfoglalja beleki szállását. Ez késő délután meg is történt.

Az edzésekről, mérkőzésekről és a csapat körüli történésekről folyamatosan beszámol a Fradimedia. Érdemes lesz követni honlapunkat, Facebook- és Instagram-oldalunkat, de exkluzív anyagok várhatóak a Fradi TV-ben is.

Az FTC utazó kerete
Ihor Haratin, Ivan Petrjak, Szerető Krisztofer, Vida Kristóf, Csernik Kornél, Csonka András, Takács Zsombor, Varga Ádám, Dibusz Dénes, Böde Dániel, Abraham Frimpong, Amadou Moutari, Lovrencsics Gergő, Lovrencsics Balázs, Stefan Spirovski, Miha Blazic, Marten Wilmots, Fernando Gorriaran, Botka Endre, Varga Roland, Bőle Lukács, Holczer Ádám, Davide Lanzafame, Marcel Heister, Sigér Dávid, Mikalai Sihnevich, Leandro.

Az utazásról készített képgalériánk