Megújult a webshop!

2012. november 30., péntek 18:21 | 6 éve 2 hónapja 21 napja 13 órája 13 perce
Nemzetközi példák alapján, hosszas tervezői munkát követően megújult a Fradi internetes áruháza.
Megújult a webshop!

A Ferencvárosi Torna Club internetes áruháza 2012 őszén indult, azóta sok minden megváltozott az egyesület körül, hiszen felépült a Groupama Aréna, amelybe a Fradi Shop méltó körülmények közé költözött. Az ajándékbolt után idén ősszel a webshop is megújult, teljesen új köntöst és új motort kapott az internetes áruház. Az új oldal tervezésekor a készítők figyelembe vették a régi webshopról alkotott szurkolói véleményeket, valamint külföldi példákat is megnéztek, hogy az új internetes bolt még jobban illeszkedjen a nemzetközi trendekhez.

A webshop továbbra is a shop.fradi.hu honlapon érhető el! Nézze meg, milyen átalakításokat végeztünk.

Új külső!

A megújult webshop egyik legszembetűnőbb újdonsága a letisztult design, amely segítségével könnyebben átláthatóbb lett az egyébként is színes termékkínálat. A praktikusság mellett természetesen az új külső jól illeszkedik a kor elvárásaihoz, megtalálható benne minden, ami 2015-ben elvárható egy webshop designtól.

Tervezd meg saját Fradi-mezedet!

Nagyon sokan szeretnek egyéni mezekben meccsre menni, amelyre a kedvenc szám és a saját név kerül. Erre a Fradi Shopban eddig is volt lehetőség, ám mostantól már kényelmesen is meg lehet ezt tenni az új webshop meztervezőjével, így mindenki online rendelhet magának, vagy másnak saját névvel ellátott Fradi-mezt. Természetesen a tervező segítségével nemcsak a saját nevünkkel ellátott mezt tervezhetünk, hanem bármelyik játékos mezét elkészíthetjük, a webshopon belül ráadásul még a végső vásárlás előtt megnézhetjük, hogyan fog kinézni a rendelni kívánt termék.

Könnyebb kommunikáció!

Az új webshop egyik legnagyobb előnye, hogy a szurkolók könnyebben kommunikálhatnak a Fradi Shoppal, így a bolt dolgozói hamarabb kapnak visszajelzéseket a termékekről, valamint a vásárlásokról, ezért a felmerülő kérdésekre és problémákra is gyorsabban, hatékonyabban tudnak majd reagálni. Az új webshop segítségével könnyebben kaphatnak értesítést a drukkerek egy-egy újdonságról.

Vásárlás telefonon keresztül!

A legtöbb ember már nem kizárólag a számítógépén, vagy a laptopján keresztül böngészik az interneten, sokkal inkább okostelefonján vagy táblagépén. Ennek megfelelően az új webshop ezekre a platformokra is optimalizálva van, így szurkolóink minden körülmények között kényelmesen tudnak vásárolni a Fradi Shop termékei közül.

Kedvezmények érvényesítése!

Az új webshop felületén már érvényesíteni tudják szurkolóink a kedvezményeket. A Ferencvárosi Torna Club 2015 áprilisában indította el a Szurkolói Kedvezménykártya Rendszert, amellyel 48 partner 763 elfogadóhelyénél lehet olcsóbban vásárolni. Természetesen a Fradi Shop elsőként csatlakozott a kezdeményezéshez, így öt százalék kedvezmény jár minden Fradi szurkolói kártyával rendelkezőnek, ha fizetésnél felmutatja a kártyáját, valamint tizenöt százalék extra kedvezményt kapnak a bérletesek. Az új webshop segítségével ezeket az előnyöket már nemcsak akkor vehetjük igénybe, ha személyesen megjelenünk a Fradi shopban, hanem akkor is, ha online vásárolunk.

Fontos információ, hogy ha korábban már vásárolt tőlünk terméket, vagy regisztrált, akkor az új felületen is használhatja korábbi email címét és jelszavát a belépéshez!

A webshop továbbra is a shop.fradi.hu honlapon érhető el!

Kellemes vásárlást! Hajrá, Fradi!