Elkezdtük a felkészülést

2012. június 21., csütörtök 14:38 | 6 éve 7 hónapja 30 napja 15 órája 37 perce
Ma délelőtt már az új igazolásokkal együtt kezdte meg a nyári tréningek sorát csapatunk.
Elkezdtük a felkészülést
2012/2013 - A felkészülés első edzése

Ma délelőtt 9 órakor ismét benépesült az Albert Flórián Stadion, a játékosok szabadsága véget ért és a hét eleji orvosi vizsgálatokat követően ma már a szakmai munkára került a hangsúly.

A reggel 9 órai találkozót követően Détári Lajos szakvezető, valamint a szakmai stáb többi tagja köszöntötte a labdarúgókat, majd a Toldi-teremben Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, valamint Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója tette meg ugyanezt.

A játékosok nem sokkal ezután a Népliget felé vették az irányt, ahol az erősítések végén a futófolyosót vették birtokba, majd már a szabadban különböző fizikai felméréseket végeztek el.

Az első edzésen 27 játékos vett részt, az új igazolásaink közül Máté János, Aleksandar Alempijevic, valamint Vladan Cukic is belevetette magát a munkába, de ott volt Gyömbér Gábor is, aki minden valószínűség szerint csapatunkban folytatja a pályafutását. A klubunkkal korábban előszerződést kötött Orosz Márk is csatlakozott új társaihoz, míg a Csornáról érkező Simita Gergő az NB II-es kerettel kezdi meg a felkészülést.

Böde Dániel ügyében még tárgyalásokat folytat klubunk, a labdarúgó már átesett az orvosi vizsgálatokon, de egyelőre még nem kapcsolódott be a közös munkába.

Détári Lajos felügyelete alatt készül Menyhárt Attila, aki legutóbbi szezonban a REAC-ban szerepelt, valamint Králik Csaba, aki eddig a Dunaszerdahelyt erősítette.

Az elmúlt szezonban a másodosztályú kerethez tartozó Nyilasi Bálint, Pölöskei II Péter, valamint Holman Dávid is jelen volt a mai első tréningen, ezzel szemben Kulcsár Dávid, Zsivoczky Norbert és Junior kikerültek az NB I-es keretből.

Örömteli hír, hogy az elmúlt szezonban sérülés miatt sokáig kényszerpihenőn levő Somalia-Józsi György-Busai Attila trió teljes értékű munkát tudott végezni.

A játékosok délután tovább folytatják a munkát, a mozgásszervi vizsgálatok mellett ingateszten is részt vesznek.