Élvezem a játékot!

2017. június 16., péntek 17:27 | 11 hónapja 5 napja 18 órája 14 perce
Fernando Gorriaran szombaton edzőmérkőzésen mutatkozhat be a Ferencvárosban.
Élvezem a játékot!

A felkészülés első napjától kezdve a Ferencváros edzéseit látogatja az uruguayi utánpótlás-válogatott középpályás, Fernando Gorriaran. A dél-amerikai labdarúgó első alkalommal légióskodik, hiszen pályafutása során eddig kizárólag az uruguayi River Plate-ben futballozott, így napjainkban sok új benyomás éri.

„Nando” a Ferencvárossal töltött első pár nap után a következőképpen értékelt.

- Izgalmas pár napon vagyok túl, számomra itt minden új, igyekszem beilleszkedni és az edzéseken a legjobbamat nyújtani – mondta a 22 esztendős labdarúgó, aki korábban a Libertadores-Kupában is pályára lépett. – Azt már most érzem, hogy a játék itt gyorsabb. Amíg otthon volt egy kis idő a labdaátvételt követően, addig itt erre már nincs lehetőség, azonnal ott teremnek többen is, szóval a ritmus gyorsabb, de ez fekszik nekem. Élveztem az edzéseket, a játékokat, kiváló körülmények között gyakorolhatunk.

Magyar Kupa-címvédő csapatunk az Európa Liga selejtezőjében érdekelt, hogy ki lesz az ellenfelünk, az hétfőn derül ki. Előtte azonban „Nando” felkészülési mérkőzéseken is megmutathatja képességeit, elsőként a horvát Slaven Belupo ellen szombaton.

- Nem ismerem holnapi ellenfelünket, de örülök a lehetőségnek, hogy felkészülési mérkőzést játszhatunk, hiszen hamarosan selejtezők várnak ránk az Európa Ligában. Több új játékos is érkezett a keretbe, köztük én is, kellenek a nagy csaták előtt az edzőmeccsek, hogy teljesen megismerjük egymást – zárta szavait Gorriaran, aki a Ferencvárosban a 27-es mezszámban futballozik majd.

A Slaven Belupo elleni mérkőzés információit ITT olvashatják el, míg a bérlet és jegyárakkal kapcsolatos információkat ITT olvashatják el.