Fradi TV az M4-en!

2016. január 4., hétfő 14:01 | 2 éve 4 hónapja 18 napja 15 órája 27 perce
Az első adásban exkluzív beszámolót láthatnak arról, hogyan halad Böde Dani a visszatérés felé! Összefoglaljuk Kubatov Gábor évértékelőjét, Orosz Pált csapatunk keretének változásáról faggatjuk, NB I-es játékosainkkal pedig már a felkészülésre hangolunk. Kedd 21.30, Fradi TV, M4!
Fradi TV az M4-en!

2016 januárjától a Sportklub helyett már az M4 Sporton lesz látható a Fradi TV, ennek köszönhetően minden magyar háztartásban elérhetővé válik az FTC televíziós műsora.

Klubunk 2014 decemberében indította el a Fradi TV-t a Sportklubon, valamint tíz regionális csatornán, azóta ötvenhárom adást láthattak nézőink.

Az elmúlt egy évben az összes labdarúgó-mérkőzést és annak számos háttértörténetét bemutattuk, az edzőtáborról, felkészülési találkozókról máshol nem látható jelenetekkel szolgáltunk, stábunk kamerái ott voltak a szakosztályok legrangosabb megmérettetéseinél, sikereinél is.

A mostantól az M4 Sporton látható, megújult Fradi TV-ben a közvetítési jogoknak köszönhetően a sportesemények legfontosabb mozzanatait is meg tudjuk mutatni, emellett számos új ötlettel, exkluzív tartalommal készülünk, így a heti magazinműsor még izgalmasabb és színesebb lesz.

Első adásunkban részletesen beszámolunk Böde Dani állapotáról. Csapatorvosunkkal kielemezzük játékosunk sérülését, míg válogatott támadónkat több helyszínen is meglátogatjuk, és bemutatjuk, miként halad lépésről lépésre a visszatérés felé. Dani sérülésével kapcsolatban ez lesz az első hivatalos tájékoztatás.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Orosz Pált az igazolásokról, játékosaink megtartásáról kérdezzük, összefoglaljuk Kubatov Gábor évértékelőjét, míg Gyömbér Gáborral és Busai Attilával már NB I-es csapatunk hamarosan induló felkészülésére hangolunk.

A megújult Fradi TV első adását január 5-én, kedden 21.30-tól láthatják szurkolóink az M4-en! A műsorvezető továbbra is Kovács Kokó István és Tóth Tímea lesz.

Fradi TV
Január 5., kedd 21.30
M4