Fradi TV az M4 Sporton!

2018. április 16., hétfő 11:15 | 7 hónapja 28 napja -1 órája 40 perce
Labdarúgóink csapatfotója, szemüveges játékosok, Széki Bence pilótaként, Pedroso kutyája és hoki-legenda a Fradi TV-ben!
Fradi TV az M4 Sporton!

Ha kedd, akkor Fradi TV! Aktuális adásunkat április 17-én, kedden, 17.40-kor tűzi műsorára az M4 Sport!

Labdarúgóink ismét részt vettek a már hagyományosnak mondható csapatfotózáson a Groupama Arénában. Ennek apropóján egy korábbi csapatképet vettünk elő, tesztelve, felismerik-e játékosaink a fotó szereplőit…

Az éles látás rendkívül fontos a pályán. Két labdarúgónk, Miha Blazic és Lovrencsics Balázs szemüveget visel a hétköznapokban, így az edzéseken és a mérkőzéseken kontaktlencsét hordanak. Utánajártunk, mekkora nehézség ez nekik.

Magyar bajnok vívónk, Széki Bence ezúttal nem a páston, hanem a levegőben bizonyított, hiszen szabadidejében szívesen hódol legnagyobb szenvedélyének, a repülésnek.

Brazil balhátvédünk, Marquinhos Pedroso és kedvese, Cerolly tavaly nyáron költöztek Budapestre. A házaspár azonban nem egyedül érkezett Magyarországra, hiszen velük tartott kis kedvencük is.

Jégkorongszakosztályunk szakmai igazgatója, a korábbi nyolcszoros magyar bajnok Hudák Gábor kapta a 2017-es Albert Flórián Életmű-díjat. Az elismerés kapcsán a régi hokis évekről, az emlékezetes pillanatokról beszélgettünk.

Fradi TV – magazinműsor, M4 Sport – április 16., kedd, 17.40
Ismétlések:
április 18. szerda, 6.30
április 19. csütörtök, 4.55

A Fradi TV-t a FradiMédia készíti.