FTC-Daegu FC 1-1

2013. február 13., szerda 10:43 | 6 éve 6 napja 5 órája 53 perce
Csapatunk döntetlent játszott harmadik törökországi felkészülési mérkőzésén. KÉPGALÉRIÁVAL FRISSÍTVE.
FTC-Daegu FC 1-1
FTC-Daegu 1-1

A mérkőzést megelőzően

Labdarúgó-csapatunk a Dnyapro Mahiljov (1-1) és a Brassó (0-0) elleni döntetlent követően ma délután a dél-koreai FC Daegu ellen lép pályára a törökországi Belekben. Ricardo Moniz ezúttal is több fiatalnak lehetőséget adott, így a kezdőcsapatban kapott helyet például Nagy Erik, vagy éppen Erdei Vince is.

I. félidő

A mieink zöld-fehérben, az ázsiaiak kék-fehérben lépnek pályára, a mérkőzést a Daegu kezdte. Az első percekben Kunságinak kellett hárítania egy lövést.

Az első negyedóra vége felé Józsi György lőtt távolról kapura, de célt tévesztett.

A 22. percben egy szabálytalanság miatt a Daegu büntetőhöz jutott, amit értékesített is (0-1).

Nem sokkal később Peric veszélyeztetett átlövésből, majd Martinus szabadrúgásból. Egy újabb támadás végén Martinus beadását Erdei fejelte a kapufára...

Sérülés miatt Fell hagyja el a játékteret, helyére Gyömbér Gábor érkezett.

A játékrész hajrájában Kunsági védett lábbal egy lövést, a fordulást követően Erdei lövéssel felérő beadása a felső kapufát érintve hagyta el a pályát.

A játékrész 1-0-s Daegu-vezetéssel végződött.

II. félidő

A szünetben Besic, Sváb, Csillus, Somalia, Böde, valamint Jenner érkezett csapatunkba. Rögtön az újrakezdést követően Somalia adott középre, de Böde lába előtt nem sokkal elcsúszott a labda...

A koreaiak ettől függetlenül továbbra is tartják magukat: egy csúsztatott fejest Csillus vágott ki a gólvonalról. Csillus a másik kapu előtt is hasznos, távoli lövése nem sokkal kerülte el a kaput.

Somalia lövését védte az ázsiai kapus. Az utóbbi percekben nagyon sok rúgást kaptak a mieink... A játékvezető egyelőre nem tudja megfogni a meccset.

A Daegu játékosai folyamatosan aprítják a mieinket, mindezt Besic unta meg először. Egy visszarántást követően odalépett ellenfelének, amiért a játékvezető kiállította.

Pár perccel később a játékvezető egy koreai játékost is kiállított.

A mérkőzés 78. percében Gyömbér került helyzetbe a kaputól 12 méterre, ki is használta, így csapatunk egyenlített (1-1).

A mérkőzés hajrájában Kunsági Roland hárított bravúrral.

A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.

FTC-Daegu 1-1 (0-1)
FTC: Kunsági - Gárdos (Sváb), Batik, Fell (Gyömbér), Orosz (Csillus) - Nagy E. (Cukic), Józsi (Besic) - Erdei V. (Jenner), Hakola (Somalia), Martinus - Peric (Böde)
Piros: Besic (71.)
G.: Gyömbér (78.)