FTC-FC Brasov 0-0

2013. február 11., hétfő 14:58 | 6 éve 8 napja 29 perce
Csapatunk gólnélküli döntetlent játszott második törökországi felkészülési mérkőzésén - KÉPGALÉRIÁVAL FRISSÍTVE.
FTC-FC Brasov 0-0

A mérkőzést megelőzően

A tegnapi, Dnyapro Mahiljov elleni 1-1-es döntetlent követően csapatunk ma 16:00 órakor a Brassó együttesével játszik felkészülési mérkőzést.

Ricardo Moniz a kezdőcsapatba jelölte Quenten Martinust is, aki a Sparta Rotterdamtól érkezett és csapatunkkal készül a törökországi edzőtáborban.

A találkozó 16.05-kor kezdődött volna a tervek szerint - a csúszás a játékvezetők miatt van, késnek...

A mérkőzésről rádiós közvetítés formájában is beszámolunk, amit ITT érhetnek el.

I. félidő

Jókora késéssel, 16.24-kor elkezdődött a mérkőzés, az első percekben a vendégeknél volt a labda.

A 9. perc környékén Peric csípett el egy rossz kirúgást, de a védők még időben menteni tudtak előle, így nem alakult ki helyzet.

A 15 percben Jenner szánta el magát lövésre, de az ellenfél kapusa hárított. Az első 20 perc során nem alakult ki nagyobb helyzet.

A találkozón nagy az iram, de kevés a helyzet. A 26. percben korábbi játékosunk, Danquah lőtt, de Fell még időben blokkolni tudott.

A 35. percben egy kutya szaladt a pályára, de Jova Levente megszelídítette, a gazdája pedig levitte a pályáról. Gond nélkül folytatódott a mérkőzés.

A félidő hajrájában Jenner beadása okozott zavart a brassói kapu előtt, majd Jova hárított egy életerősnek egyáltalán nem nevezhető lövést.

Véget ért az első félidő.

II. félidő

A szünetben Batik és Orosz állnak be.

A második félidő is inkább a küzdelemről szól, mint a szép játékról, és a helyzetekről. Az újrakezdést követő percekben Cukic lövését blokkolták.

A 60. percben a fiatal Csillus folytatta a játékot Martinus helyén. A folytatásban Jova kapuja mellett szállt el egy fejes, majd Peric lőtt a kapu fölé.

A 80. perc környékén előbb Böde feje fölött nem sokkal szállt el egy beadás, majd lövőhelyzetben szerelték. Az utolsó tíz percre Erdei és Hakola álltak be.

Az utolsó percekben főként csapatunk birtokolta a labdát, de nem született gól, így 0-0-val ért véget a mérkőzés.

Felkészülési mérkőzés
FTC-Brassó 0-0
FTC: Jova – Somalia, Besic (Józsi), Fell (Batik), Sváb (Orosz) – Gyömbér, Cukic (Hakola) – Jenner (Erdei), Peric, Martinus (Csillus) - Böde