FTC-Kassa 1-1

2013. február 14., csütörtök 12:30 | 6 éve 6 napja 18 órája 43 perce
Csapatunk utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén is döntetlent játszott. KÉPGALÉRIÁVAL FRISSÍTVE.
FTC-Kassa 1-1
FTC-Kassa 1-1

A mérkőzést megelőzően

Csapatunk a szlovák élvonalbeli Kassa együttesével találkozik ma felkészülési mérkőzésen. A mieink eddig három döntetlent értek el a törökországi edzőtáborozás során: a Brassó ellen 0-0-t, a Mahiljovval és a Daeguval szemben 1-1-et játszottak.

A találkozó az előzetes tervek szerint 16.30-kor kezdődik.

Ricardo Moniz kihirdette kezdőcsapatát, amelyben helyet kapott a fiatal Csillus Tamás is.

I. félidő

A mieink zöld-fehérben, a kassaiak sárga-kékben léptek pályára.

Az első percekben a kassaiak domináltak, ami sajnos az eredményben is megmutatkozott, mivel a 12. percben megszerezték a vezetést (0-1).

A gólt követően a mieink átvették a kezdeményezést, és nyomás alá helyezték a kassaiakat. A korábbi meccsekhez hasonlóan ezen a találkozón is több kemény összecsapást láthatunk, harcias a találkozó.

A 30. perc környékén már egyértelmű volt a mieink fölénye. Ekkor egy szögletet követően a kassaiak a kapu torkából rúgtak ki egy labdát - közel volt az egyenlítés.

A folytatásban is a mieinknél van többet a labda, de a szlovákok masszívan védekeznek.

A félidő hajrájához közelítve sem lett több helyzet, mint a mérkőzés korábbi szakaszaiban. A mieink támadásban kissé pontatlanok, így az igazán nagy lehetőségre még várnunk kell.

Az első játékrész 1-0-s kassai vezetéssel ért véget.

II. félidő

A szünetben Ranilovic, Orosz, Peric és Gárdos állt be csapatunkba. Az 50. percben Böde lövésénél kellett hárítania a szlovákok kapusának.

Az 52. percben Somalia fejelte le a földre Peric visszatett labdáját, a sárga-kékek kapusa már nem tudott hárítani, így csapatunk egyenlített (1-1).

A 63. percben Hakola, Bokányi, és az ugyancsak fiatal Kovács Krisztián állt be.

Hakola hozta nagy helyzetbe Pericet, de szerb játékosunk lövése nem találta el a kaput - nagy lehetőség volt.

A 74. percben a fiatal Bokányi vállalkozott lövésre, de a kassaiak kapusa a helyén volt. A mérkőzés hajrájában is csapatunk dominál.

A 80. percben Erdei Vince folytatja Sváb Dániel helyén.

Az záró tíz percben is mindent megtettek a mieink a gólszerzés érdekében, de újabb gól nem született: utolsó törökországi mérkőzésünket 1-1-gyel zártuk.

FTC-Kassa 1-1
FTC: Jova (Ranilovic) – Csillus, Batik, Gyömbér, Sváb (Erdei) – Cukic (Peric), Józsi (Gárdos) – Jenner (Orosz), Somalia (Hakola), Martinus (Bokányi) – Böde (Kovács K.)
G.: Somalia (52.)