FTC-Villány 9-0

2018. június 20., szerda 19:49 | 7 hónapja 29 napja 22 órája 22 perce
Labdarúgócsapatunk kilencgólos győzelmet aratott a Villány ellen felkészülési mérkőzésen - VIDEÓ!
FTC-Villány 9-0

A nyár első felkészülési mérkőzését labdarúgócsapatunk a Baranya megyei I. osztályú Villány ellen játszotta a Népligeti Sportközpontban.

Thomas Doll a Holczer - Botka, Takács, Frimpong, Csernik – Gorriaran, Spirovski, Sigér - Georgijevic, Böde, Kundrák kezdőcsapatot küldte pályára. A kispadon Varga Á., Lovrencsics G., Bőle, Blazic, Priskin, Amadou és Varga R. várt bevetésre.

A 3. percben Gorriaran jobb oldali beadása után Böde fejelt, de leért a kapus, majd nem sokkal később Takács lőtt mellé. A 9. percben Sigér hozta játékba Georgijevicet, aki közvetlen közelről Újváriba lőtt. Majd a 11. percben Böde lövését védte lábbal a hálóőr, a labda kipattant, Sigér lőhetett, majd ugyan újra megpattant a kapus lábán, végül begurult, és megszereztük a vezetést. A 20. percben Gorriaran ugratta ki Bödét, de mellé ment a lövés, majd nem sokkal később újra Böde fejese okozott veszélyt. A 25. percben Sigér távoli lövése kerülte el nem sokkal a kaput. Ezt követően Frimpong labdaszerzése indítással ért fel, Georgijevic bepasszolt Gorriarannak, aki fölé lőtt. A 28. percben Spirovski szabadrúgása volt pontatlan. Egy perccel később Takács ugratta ki Georgijevicet, aki az oldalhálót találta el. A 31. percben Sigér egy csel után Bödének passzolt, aki laposan a hálóba gurított, ezzel megduplázva előnyünket. Három perccel később Spirovski és Sigér is megkínálta egy lövéssel a kapust, előbbinél hárított, utóbbinál nem volt dolga. Egy perccel a félidő vége előtt egy szöglet után Sigér cselezte be magát a tizenhatosra, majd éles szögből kilőtte a kapu bal oldalát, így 3-0-s vezetéssel mehettünk a szünetre.

A szünetben hét helyen is változtatott Thomas Doll: beállt Varga Ádám, Lovrencsics G., Blazic, Leandro, Bőle, Priskin és Varga Roland. A 49. percben Sigér ugratta ki Bőlét, de a kapus közbelépett. Az 57. percben Leandro passzolt az üresen álló Priskinnek, aki megszerezte negyedik gólunkat. Az 58. percben Lovrencsics passzolt be az érkező Vargának, aki a kapuba gurított. A 67. percben Lovrencsicset buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest a sértett értékesítette. Két perccel később Bőle beadását fejelte fölé Georgijevic. A 74. percben Sigér adott ismét gólpasszt, ezúttal Priskinnek, aki magabiztosan fejezte be az akciót, így már 7-0-ra vezettünk. Három perccel később Leandro szabadrúgása kerülte el a kaput. Hét perccel a mérkőzés vége előtt Varga-Priskin összjáték után utóbbi passzolt a kapuba, aki megszerezte saját maga harmadik, csapatunk nyolcadik találatát. A 84. percben Lovrencsics beadása után Blazic találta el rosszul a labdát, majd a szöglet nem volt veszélyes. Ezt követően Varga lehagyta a védőjét, majd telibe lőtte a kapufát. Három perccel a vége előtt Lovrencsics labdaszerzése után Georgijevicnek adott be, de a fejes mellé ment. Egy perccel később Sigér lövése kipattant, de azt már bekotorta szerb támadónk, így beállította a 9-0-s végeredményt.Felkészülési mérkőzés
FTC-Villány 9-0 (3-0)
FTC: Holczer (Varga Á., 46.) – Botka (Lovrencsics G., 46.), Takács, Frimpong (Blazic, 46.), Csernik – Gorriaran (Leandro, 46.), Spirovski (Bőle, 46.), Sigér - Georgijevic, Böde (Priskin, 46.), Kundrák (Varga R., 46.)
Villány: Újvári – Obermájer, Pauk, Buni, Bősz (Magonyi,10.) – Fischer, Buni, Elek, Márkovics – Pfefferman, Cziberc
Gól: Sigér (11., 44.), Böde (31.), Priskin (57., 74., 83.), Varga (58.), Lovrencsics (67.), Georgijevic (88.)