Győzelmet érdemeltünk volna

2018. április 14., szombat 22:00 | 7 hónapja 29 napja 13 órája 14 perce
Thomas Doll csalódottan és szenvedélyesen értékelte a DVSC elleni, 1-1-es döntetlennel végződött rangadót.
Győzelmet érdemeltünk volna

Amint arról ITT beszámoltunk, labdarúgócsapatunk az NB I 26. fordulójának zárómérkőzésén 1-1-es döntetlenre végzett a Debrecen otthonában. A találkozót követően Thomas Doll csalódottan és szenvedélyesen értékelte a látottakat.

„Nem szeretnék túl sokat mondani a mai mérkőzéssel kapcsolatban, és vigyáznom kell, hogy ne túl érzelmesen reagáljak a történtekre. Úgy érzem, a csapatom megérdemelte volna ma a győzelmet. Jó meccs volt, remek volt a hangulat, a nézők igazán élvezhették. Nem nagyon tudok mit mondani, a gondolataim a második félidő néhány szituációja körül forognak, de jobban járunk, ha nem kommentálom ezeket, különben a végén újra meg kell jelennem a szövetség előtt…"

Vezetőedzőnk kérdésre válaszolva elmondta, az első félidőben a magunk javára fordíthattuk volna a találkozót, később viszont szerinte már nem csak rajtunk múlt.

„Az első félidő elején domináltunk, és kár, hogy akkor nem használtuk ki több lehetőségünket sem, a hazaiak gólja előtt pedig gyermeteg helyezkedési hibát követett el a védelmünk, valamint egy középpályás labdavesztésből indult a debreceni akció. Tanulság, hogy harminc perc jó játék nem elegendő a győzelemhez. A szünetben kicsit átgondoltuk a játékot, a szerkezetünket, és változtattunk. Leandro és Spirovski feljebb léptek, a Debrecennek is reagálnia kellett erre. Sajnos egy tizenegyes is elmaradt a végén, de ez nem változtat azon, hogy nem sikerült megnyernünk a mérkőzést.”