Hasznos nap volt

2012. július 14., szombat 17:51 | 6 éve 7 hónapja 5 napja -1 órája 6 perce
Az NB I-es keret összes tagja 90 perces meccsterhelést kapott.
Hasznos nap volt

Csapatunk a mai nap folyamán két felkészülési mérkőzést játszott. Délelőtt a Soroksár látogatott otthonunkba, a mieink magabiztos játékkal 5-1-re győztek. A találkozó szöveges összefoglalóját ITT olvashatják el.

- Akkor sem érdekelt edzőmeccsen a végeredmény, amikor kikaptunk, így most sem foglalkozom ezzel , sokkal jobban bosszant, hogy kaptunk egy elkerülhető gólt – értékelt Détári Lajos, csapatunk szakvezetője. – A mai meccs elérte a célját, fejlődött a csapat, de láttuk a hibákat, most az a feladatunk, hogy ezeket a hátralevő két hétben kijavítsuk. A csapat jó benyomást tett rám, fegyelmezettek, harcosak voltunk, mindenki kilencven percet játszott, és szerencsére sérülés nélkül megúsztuk a találkozót. Látható, hogy a játékosok egymásért küzdenek, így ha erőnlétileg is topon leszünk, akkor mentálisan és harciasságban is olyat nyújthatunk, amit a Ferencváros közönsége elvár.

A második találkozón a keret másik fele a Dunaújvárossal mérkőzött meg. Ezen a mérkőzésen a vendégek 4-2-es győzelmet arattak, a 90 perc szöveges összefoglalóját ITT tekinthetik meg.

- Összességében egy hasznos találkozó volt a Dunaújváros elleni is. Sajnos nem mindenki a saját posztján tudott játszani, emiatt követtünk el hibákat. Fontos volt, hogy mindenki 90 perces terhelést kapjon – zárta szavait szakvezetőnk.