Hétvégi programajánló

2017. február 17., péntek 15:08 | 1 éve 4 hónapja 3 napja 12 perce
Élvonalbeli labdarúgóink megkezdik a tavaszi bajnoki idényt, vízilabdázóink az Euro Kupa döntőjéért küzdenek, hokisaink az újabb bravúrra készülnek a rájátszásban, pályán női és férfi kéziseink is.
Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén összesen hat mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért. Íme, a kínálat!

Szombat

16.15 FTC-PQS Waterpolo – Jadran Herceg Novi (Vízilabda, Euro Kupa, Budapest, FTC Uszoda)
Vízilabda-csapatunk húsz év után juthat be újra egy nemzetközi kupa döntőjébe, erre pedig minden esélye meg is van, hiszen a montenegrói első mérkőzésen mindössze egygólos, 12-11-es vereséget szenvedett a Jadran Herceg Novi otthonában. Jegyinformációk ITT.

17.00 TKE – FTC (Férfi kézilabda, NB I/B – Keleti csoport, Törökszentmiklós, Városi Sportcsarnok)
Férfi kéziseink második tavaszi bajnoki meccsükre készülnek, miután a múlt héten 28-24-re győzték le a KTE-Kisokos csapatát.

18.00 DVSC – FTC (Labdarúgás, NB I, Debrecen, Nagyerdei Stadion)
Labdarúgóink megkezdik szereplésüket a bajnokságban is. Az NB I 20. fordulójában a Debrecen otthonába látogatunk. A mérkőzés jegyinformációiért kattintson IDE.

18.00 FTC-Rail Cargo Hungaria – Budaörs (Női kézilabda, NB I, Budapest, Elek Gyula Aréna)
Női kéziseink nagyszerű formában játszanak az utóbbi hetekben, legutóbb a Budocnost csapatát verték a Bajnokok Ligája középdöntőjében. A lendületre a bajnokságban is szükség lesz, ezúttal a Budaörsöt fogadja csapatunk az Elek Gyula Arénában.

18.00 DVTK Jegesmedvék – FTC (Jégkorong, MOL Liga rájátszás, harmadik mérkőzés, Miskolc, Miskolci Jégcsarnok)
Jégkorong-csapatunk rövid időn belül kettő óriási győzelmet is aratott, hiszen a MOL Liga rájátszásában kétszer is legyőzték az alapszakasz-győztes DVTK Jegesmedvéket. A továbbjutáshoz még kettő bravúrra lenne szükség, az elsőre pedig szombaton alkalom is nyílik.

Vasárnap

14.00 FTC II – Budafok
(Labdarúgás, NB III – Közép csoport, Népligeti Sportközpont)
A téli szünet után másodikszámú csapatunk is megkezdi szereplését a bajnokságban. Lipcsei Péter csapatának vasárnapi ellenfele, a Budafok a tabella második helyén áll, csapatunk pedig a hetedik pozíciót foglalja el.